Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:poszczęści, po.po.
Gwiazdeczka też w domu. uaktualnię pierwszy post...
Słuchajcie, czytacze, uczestnicy i wszyscy inni: "Dziennik Polski" przeprowadza plebiscyt na Taaakiego człowieka. Jednym z kandydatów ze ścisłej 30 jest p. Helena z Os. Podwawelskiego.
Od kilku już lat wspieramy ją w działaniach na rzecz kotów, ale to kobieta orkiestra:
jej sylwetka tu:
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/miasto-krakow/taaaki-czlowiek-z/1296313-wybierz-taaakiego-czlowieka-glosowanie-trwa.html
można oddać na nią głos, jeśli ktoś ma czas, ochotę i 2,44 na sms.
Pani Helena nie wie, że wiem, a wiem od P. Emilii, która mi w sekrecie powiedziała i tak sobie pomyślałam, że to by była dla P. Heleny miła niespodzianka - zająć jakieś czołowe miejsce w takim konkursie, bo to Taaka kobieta.
lutra pisze:Tak, Cammi, to człowiek.17.
Taki los, każdy zarabia, ale ma być jakaś niespodzianka dla zwycięzcy.
Brożek z klatki jest wypuszczany. Jak ruchu nie ma, to okupuje ludzkie/ weterynarskie kolana. Najbardziej lubi leżeć w pozycji na plecach z łapkami do góry (jak na zdjęciu)
Jak ludzie ze zwierzętami przychodzą, to Brożek podgląda przez szparę w niedomkniętych drzwiach. Ciekawi się bardzo. Do kotów nawet pomiaukuje i zagaduje przyjaźnie... pewnie chciałby się pobawić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], zuza i 738 gości