Chętnie zostane domem tymczasowym dla jakiegos bidulinka. Mam juz kota, jednak jest przyjazny, zaprzyjaznil sie ze zwierzakami moich rodzicow. Nie wiem do konca jakie sa zasady DT i jakie sa szanse na znalezienie domu kociakowi. Prosze o info
"Kot jest domowy na tyle, na ile mu to odpowiada."
Super, bycie DT to obowiazek wobec kota, ale i ogromna satysfakcja. Napisz, prosze, gdzie mieszkasz, na pewno w poblizu znajdzie sie jakies nieszczescie potrzebujace pomocy.
Jeżeli będzie ogłaszany, to powinien znaleźć dom. Kociaki generalnie szybko znajdują domy, choć różnie to bywa. Super, że chcesz pomóc kotkom! Mogę się zgłosić z propozycją jakiegoś?
Kocia mafia tarchomińska to super sprawa <3 Mąż się uparł niestety i mówi, że albo czarny albo biały. Jest niewielka szansa, że jak DS się nie znajdzie to zostanie u nas, choć szukać będziemy
"Kot jest domowy na tyle, na ile mu to odpowiada."
Te kociaki już są nieźle odchuchane (nie tak zakatarzone jak na zdjęciach), w większości czarne, wesołe, mają zrobione testy PCR na felv (ujemne), bo w ich stadzie była białaczka. Może dasz któremuś szansę? https://www.facebook.com/media/set/?set ... 088&type=3
wsparcie psychiczne dasz rade z pomoca forum ! jak juz zdecydowalas sie na DT /super pomysl/ to tylko nalezy sie nie zrazac po pierwszych dniach obecnosci nowego kota. Spokojnie trzeba dac kociakom czas. W razie watpliwosci wszyscy tutaj pomoga Tobie
W tej chwili DT potrzebuje u mnie czarna, około roczna kicia, bardzo miziasta Jest jedna osoba wstępnie zainteresowana kicią, ale na razie to nic pewnego, a za tydzień muszę ją zabrać z lecznicy. Co ty na to?