Milena_MK pisze:Kociara82 pisze:ladnemu we wszystkim ladnie, prawda Tosienko?
otóż to!
Tak jest!
Tosieńka goni właśnie po domu z prędkością światła a ja grzeję łapki przy gorącej kawie, właśnie wróciłam od fryzjera
Moderator: Estraven
Milena_MK pisze:Kociara82 pisze:ladnemu we wszystkim ladnie, prawda Tosienko?
otóż to!
Spilett pisze:Cyknij sobie fotkę Aniu kochana i daj mi się pocieszyć Twoim ładnym pyszczkiem w ten okropny dzień

♥ 

ab. pisze:A ja jestem zła, że ty tak młodo i pięknie wyglądasz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pofarbowałam sobie dzisiaj włosy, kolor jasna czekolada........jasna tylko na opakowaniu![]()
![]()
i mamy kilogramy wdzięku ab. pisze:jasna tylko na opakowaniu![]()
![]()
A jak chcesz ten procesz przyspieszyć - to szampon Head&Shoulders vanesia1 pisze: i mamy kilogramy wdzięku
♥ 
Masz cos wspolnego w wygladzie z Toska Kociara82 pisze:vanesia1 nie przesadzaj z tym paskudnym pysiem bo naprawde jestes ladnaMasz cos wspolnego w wygladzie z Toska
Zielone oczy hehehe
ale mowiac szczerze-ja tez smarkato wygladam. Dopiero jak zrobie sobie mocniejszy makijaz to na upartego ktos mi da wiecej niz 20 latMaksymalnie jedna osoba w poprzedniej pracy dawala mi 25 lat przy mocnym makijazu. Przy delikatnym czy przy braku by na pewno nie dala wiecej jak 17-18. Z reguly daja mi w takich przypadkach 16 max
Nikt nie wierzy, ze to juz trojeczka z przodu od prawie 2 lat... Zdarza sie ze w sklepie jak kupuje jakis alkohol (bardzo malo co) to mnie o dowod prosza i patrza na niego z niedowierzaniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 7 gości