Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 02, 2013 21:09 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Biedna Perełka :(
Na pewno z początku będzie jej brakować koleżanki :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon gru 02, 2013 21:11 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Muszę zadbać o moje maleństwo...
Bawiłyśmy się sznurówkami, a teraz sama molestuje karton i próbuje wylać wodę z miseczki :)
I słyszę że Kaśka się wydziera na Zuzę że jej kwiatka przewróciła... dobry kotek :twisted:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon gru 02, 2013 21:12 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Spilett pisze:Muszę zadbać o moje maleństwo...
Bawiłyśmy się sznurówkami, a teraz sama molestuje karton i próbuje wylać wodę z miseczki :)
I słyszę że Kaśka się wydziera na Zuzę że jej kwiatka przewróciła... dobry kotek :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kara musi być :evil:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon gru 02, 2013 21:15 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

A jak!
Szkoda że nie umiem jej przekonać, żeby narzygała na dywan :twisted:

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 21:16 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Spilett pisze:A jak!

Nie bo wtedy szkoda by było kici :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 02, 2013 21:23 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Ewa L. pisze:

No to kupeczkę poza kuwetę?
Właśnie Perełeczka zrobiła do kuwetki. Applaws jej służy :)

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 21:23 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:

O to to może być :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 02, 2013 21:26 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Ewa L. pisze:
Spilett pisze:
Ewa L. pisze:

No to już w łapkach Zuzi :) Ja też będę za nią tęsknić...
Na początku jak podjadała z miski Perełki to jej zabierałam, ale teraz jej pozwalam - biedna kicia zje chociaż tyle dobrego ile tego Applawsa w miseczce, a nie taki shit jak Kaśka jej daje, suche whiskas i mokre z lidla... No dobra, mokre winstonki nie lepsze, ale whiskas...

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 21:30 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:
Spilett pisze:
Ewa L. pisze:

No to już w łapkach Zuzi :) Ja też będę za nią tęsknić...
Na początku jak podjadała z miski Perełki to jej zabierałam, ale teraz jej pozwalam - biedna kicia zje chociaż tyle dobrego ile tego Applawsa w miseczce, a nie taki shit jak Kaśka jej daje, suche whiskas i mokre z lidla... No dobra, mokre winstonki nie lepsze, ale whiskas...

Bo ludzie reklam się naoglądają i myślą że to takie dobre - TWÓJ KOT KUPOWAŁBY WHISKAS.
Ja do puki sama nie miałam kota znałam tylko whiskasa i kiteketa z karm dla kotów. :oops:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 02, 2013 21:32 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Ewa L. pisze:Bo ludzie reklam się naoglądają i myślą że to takie dobre - TWÓJ KOT KUPOWAŁBY WHISKAS.
Ja do puki sama nie miałam kota znałam tylko whiskasa i kiteketa z karm dla kotów. :oops:

Taaa, a ja myślałam że RC to nie wiadomo jaka dobra karma...
Ale ona ciągle powtarza że ma w domu kotkę, a przed nią miała jeszcze jedną i obie jadły whiskas i nigdy nic im nie było... Kij z tym że ta pierwsza umarła jak miała ledwie 10 lat... Ale jej nie przetłumaczysz, ona z tych co zawsze mają rację :roll:

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 21:33 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:Bo ludzie reklam się naoglądają i myślą że to takie dobre - TWÓJ KOT KUPOWAŁBY WHISKAS.

Taaa, a ja myślałam że RC to nie wiadomo jaka dobra karma...
Ale ona ciągle powtarza że ma w domu kotkę, a przed nią miała jeszcze jedną i obie jadły whiskas i nigdy nic im nie było... Kij z tym że ta pierwsza umarła jak miała ledwie 10 lat... Ale jej nie przetłumaczysz, ona z tych co zawsze mają rację :roll:

O RC to w życiu nie słyszałam 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 02, 2013 21:36 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Ja słyszałam tylko dlatego, że Szaruś to jadł... a zanim poznałam Rafała i Szarusia to z ras kotów znałam tylko sfinksy i persy... teraz można powiedzieć, że jestem samoukiem-ekspertem i z ras, i z karm... Nie chwalę się tylko mówię jak jest :(

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 21:42 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Chyba każdy kociarz zaczynał od Whiskasa czy RC. Moja pierwsza kotka to jadła (5 lat temu to było) ja nawet nie wiedziałam ze coś takiego jak forum istnieje lub jakiś zoo+ lub coś innego. W sumie to dopiero jak Suri przestała jeść Whiskasa to dowiedziałam się o RC dla wybrednych. I na tym potem już była do końca swego krótkiego 3,5-letniego życia :(

Dobrze że teraz człowiek bardziej świadomy :)
Chociaż sie przyznaje że czasem moje RC dostają Oral lub Skin. I kurde blade - działa 8O
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon gru 02, 2013 21:44 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Oj, dobrze... Nie proszę Cię żebyś opowiadała o Suri bo jak tylko przeczytałam przeostatnie zdanie postu to już mam łzy w oczach :(

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 21:51 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :

Spilett pisze:Oj, dobrze... Nie proszę Cię żebyś opowiadała o Suri bo jak tylko przeczytałam przeostatnie zdanie postu to już mam łzy w oczach :(

Ale czemu ???
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

[poprzednia][następna]