Pewnie, że Perełka straci koleżankę do zabaw....to smutne dla was...pewnie będziesz musiała jej trochę ową koleżankę zastąpić
Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Zawsze możesz ty zastępować Zuzię.
Jak Perełka się wcześniej obudzi potłucz się Kaśce pod drzwiami, powal drzwiami od kibla, 150 razy pospuszczaj wodę, wstaw o 5.30 pranie a potem idź spać jak Kaśka już pójdzie.
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Zawsze możesz ty zastępować Zuzię.
Jak Perełka się wcześniej obudzi potłucz się Kaśce pod drzwiami, powal drzwiami od kibla, 150 razy pospuszczaj wodę, wstaw o 5.30 pranie a potem idź spać jak Kaśka już pójdzie.
Kocham Cię za ten pomysł! Prawie jak Beatka, która notabene zrobiła dziś pranie na - UWAGA - 7 rzeczy...
Spilett pisze: Prawie jak Beatka, która notabene zrobiła dziś pranie na - UWAGA - 7 rzeczy...
floxanna pisze:Jedna z najsmutniejszych znanych mi piosenek to:
http://www.youtube.com/watch?v=kjei-zVN5W8
shira3 pisze:Spilett pisze: Prawie jak Beatka, która notabene zrobiła dziś pranie na - UWAGA - 7 rzeczy...
Przebiję. Współlokatorka mojej córki prała dzisiaj w pralce....szalik. Sztuk 1.I tak dobrze, ze nie użyła suszarki.....
♥ 
Spilett pisze:Zuzia? Nie, bo pytałam Kaśki czy nie może zostać a brat by wziął nowego kotka - "nie, on chce Zuzę"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Silverblue i 6 gości