Perełka i Przyjaciele - część 2: ZABIERAJĄ ZUZIĘ :( :( :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 02, 2013 15:15 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

aannee99 pisze:A nie masz możliwości śledzenia przesyłki?. Ja tak zawsze robię, jak jest napisane "W doręczeniu", to wiadomo, że tego dnia być MUSI :)

Właśnie nie! Jak wchodzę na stronę z maila od zoo+ to śledzenie przesyłki, wpisuję numer i co?
I dupa:
śledzenie pisze:Niestety, wyszukiwanie nie dalo rezultatów.
Prosze sprawdzic wprowadzony numer(y) do sledzenia przesylek lub referencje do przesylki.

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon gru 02, 2013 15:16 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

Madzia musi mieć bo żeby zrobić zamówienie musi podać adres mail.
W potwierdzeniu przez zooplus masz wejście do GLaSa i mozna śledzić przesyłke podając jej nr.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon gru 02, 2013 15:17 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

vanesia1 pisze:
Sarah DeMonique pisze:Wiem, dlatego Rc Calma będę dawała tylko Wanilce i po kilka sztuk... Bo one niby jedzą posiłki razem, ale oprócz tego jeden i drugi codziennie dostaje jakąś "pyszkę" - czasem to są te kabanosiki dla kotów, czasem to są paszteciki albo kocie dropsy... I wymyśliłam sobie, że Wanilka będzie dostawał zamiast takiej standardowej "pyszki" właśnie RC Calma. Codziennie po 10-15 ziarenek. Bo Calm z tego co sobie wykminiłam działa dopiero po jakimś czasie i trzeba go stosować w miarę regularnie...
Do kiedy? Jak pójdzie wszystko po mojej myśli to będę koty łączyć w styczniu ;)

Kochana, moja Tosia była na Calmie. Nie polecam :| zaczęło działaś prawie od razu bo już na drugi, trzeci dzień. Też nie dostawała ich dużo a potrafiła się uzależnić. Poza tym, kot na takiej karmie jest jakby taki przydżumiony :mrgreen: Nie wiem, zrobisz oczywiście jak chcesz, ale ja też się tym ratowałam i mam właśnie takie spostrzeżenia. A próbowałaś obróżki?

Mam obróżkę, ale już miesiąc ją ma, więc powoli przestaje działać. A jeszcze trochę w niej tego strachu siedzi... Tak czytając Ciebie faktycznie się zastanawiam w takim razie albo nam obróżką, albo nad Calm Aidem w żelu... Albo kupię jej krople Bacha...

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pon gru 02, 2013 15:18 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

Ewa L. pisze:Madzia musi mieć bo żeby zrobić zamówienie musi podać adres mail.
W potwierdzeniu przez zooplus masz wejście do GLaSa i mozna śledzić przesyłke podając jej nr.

No właśnie śledzenie przesyłki mi zwraca komunikat, że nie znaleziono, jakby jej w ogóle nie było :crying:

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 15:19 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

Spilett pisze:
aannee99 pisze:A nie masz możliwości śledzenia przesyłki?. Ja tak zawsze robię, jak jest napisane "W doręczeniu", to wiadomo, że tego dnia być MUSI :)

Właśnie nie! Jak wchodzę na stronę z maila od zoo+ to śledzenie przesyłki, wpisuję numer i co?
I dupa:
śledzenie pisze:Niestety, wyszukiwanie nie dalo rezultatów.
Prosze sprawdzic wprowadzony numer(y) do sledzenia przesylek lub referencje do przesylki.

Może tak być jeśli dopiero dziś przesyłka od nich wyszła. Informacja o niej pojawia się w ciągu 48 godz.
Albo wpisujesz nr. zamówienia a nie przesyłki........
Szukam po prostu wyjaśnienia.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 02, 2013 15:20 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

Kiedy robiłaś zamówienie?
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 02, 2013 15:21 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

W piątek wieczorem. I jeszcze nie jestem taka ślepa, żeby wpisać nr zamówienia a nie przesyłki :(

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 15:26 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

Spilett pisze:W piątek wieczorem. I jeszcze nie jestem taka ślepa, żeby wpisać nr zamówienia a nie przesyłki :(

Nie obrażaj się - ja tylko szukam wytłumaczenia dlaczego nie można zlokalizować przesyłki. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 02, 2013 15:26 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

Nie obrażam się, ale przez to czekanie mam cały dzień w dupę :(

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 15:29 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

Spilett pisze:Nie obrażam się, ale przez to czekanie mam cały dzień w dupę :(

Domyślam się i współczuję. :(
Mnie też wkurza takie czekanie. :evil: Siedzisz w domu jak pan pies a mogliby chociaż zadzwonić i powiedzieć w jakich godz. będą.
Poszukaj tel. do GLS i zadzwoń.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 02, 2013 15:33 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

U mnie powiem Ci szczerze też nigdy nie było szansy na śledzenie przesyłki, nawet po upływie 48 h. Chyba napiszę do nich i zwrócę im uwagę na to, bo po co mówią że można, skoro tak opcja nie działa? Ja dostałam info, że dziś została nadana, ale tym razem wyjątkowo idą do mnie 2 paczki bo zamówienie duże. Spodziewam się dostawy we środę :)
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon gru 02, 2013 15:34 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

Ewa L. pisze:

Mnie też wkurza takie czekanie. :evil: Siedzisz w domu jak pan pies a mogliby chociaż zadzwonić i powiedzieć w jakich godz. będą.

NIKT NIE ODBIERA! :!: :!: :!: :!:

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 15:36 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:

NIKT NIE ODBIERA! :!: :!: :!: :!:

No to już szczyt bezczelności :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 02, 2013 15:40 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

Hey, guess what -.-
Po 5 minutach słuchania jakiejś megabadziewnej muzyczki, odebrała pani, podałam nr przesyłki i co? "Proszem paniom, my nie mamy tej paczki! Prosze się kontaktować z nadawcą"
I cały dzień psu o dupę poszedł!
I jutro następny, psia ich mać.

Spilett

Post » Pon gru 02, 2013 16:15 Re: Perełka i Przyjaciele - część 2

Czasem mija doba od nadania jak można zobaczyć gdzie jest paczka.

Ja mam luzik z GLSem. Paczki wozi dwóch chłopaków.
Jeden z nich kiedyś był późnym popołudniem. Cały dzień czekałam, a zawsze był rano.
18:30 dzwonek do drzwi, patrze "paczkarz" i mówię " co Pan dziś tak późno" chłopak farba na buzi i coś tam marudzi pod nosem "że tyle paczek, nie dał rady wcześniej" to ja mu "przez Pana cały dzień w domu siedziałam i do pracy nie poszłam"
Od tego zdarzenia chłopak jest zawsze rano między 9 a 10 :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Prawda jest taka, że tam pracują tylko ludzie i w sumie nie zazdroszczę pracy kuriera. Masa paczek, praca od samego świtu do wieczora, a ludzie różni są.

My wiadomo chcemy paczkę jak najszybciej, a życie swoje...

U mnie zazwyczaj od zamówienia mija doba i paczka jest wysłana i następnego dnia od nadania jest u mnie. Myślę, że to wszystko zależy od oddziału. Jedne pracują sprawniej, drugie nie...
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

[poprzednia][następna]