Najbardziej mnie teraz martwią najbliższe dni... żeby ten kot coś jadł, muszę mu dawać puszki... to doprowadzi do biegunki. No ale przecież musi coś jeść

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Biedny BazyluśA może zatruł się czymś albo ma robale?
NatjaSNB pisze:Ania ja już nie wiem co kupować, co zamawiać, ręce mi opadająMam 7 kg karmy do wywalenia, zamówiliśmy nowe opakowanie Orijena ale prawdopodobnie też pójdzie w odstawkę... a teraz jeszcze nazamawiam oleje, suplementy i cholera wie, czy kot to zje
Mówię Wam, dzisiaj to naprawdę mam ochotę wrzeszczeć na to wszystko
Spilett pisze:Biedny BazyluśA może zatruł się czymś albo ma robale?
W piątek przyszły wyniki kupy i niby jest czystoChociaż helicobactera nie wykluczyli na 100% bo to musi być bardzo świeża próbka. To ja już nie mam innej możliwości, helikopterem im do Wrocka nie dostarczę.
A najlepsze, że Tośka chyba wyniuchała Bazylowe puszki i dziś nie chce jeść HypoJezu, ja zwariuję!!!!!!!!
Milena_MK pisze:Magda, ja wiem że pewnie przetestowałaś już wszystkie możliwe opcje, ale czy on po wszystkich puszkach ma biegunkę? Jakie puchy mu podajesz? A co do BARFa to jeśli się boisz, to może zacznij sobie od Felini Complete tak jak ja. Wystarczy tylko to kupić i mięcho, ja Ci moge jakieś najprostsze przepisy podesłać. Bo faktycznie nie ma sensu kupować 10 suplementów, gdyby miało się okazać, że Bazylowi nie podejdzie ta forma żywienia. Z resztą, mogłabym od Ciebie odkupić potem to Felini Complete gdyby się okazało, że BARF to nie to.
KubaTST pisze:Ja sobie tak właśnie pomyślałam (i nie pamiętam czy ten temat Ci ktoś podsunął), że to może alergia pokarmowa
Sihaja pisze:Jak dla mnie za dużo mieszania w karmach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MAU i 107 gości