KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 30, 2013 23:40 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Przywiozlam 4 zwirki. Jeden juz wsypany do pudla na kwarantannie. Fakture zostawilam w szufladzie.

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Nie gru 01, 2013 9:01 Re: nie pisać nowy watek

terenia1 pisze:Grafik dyżurów 25.11.-01.12.
25.11. pon. rano Ania wiecz. Agata
26.11. wtorek rano Beatka wiecz. Marta
27.11. środa rano Ania wiecz. Ewa
28.11. czwartek rano Mirka wiecz. Mara
29.11. piątek rano Ania wiecz. Kasia
30.11. sobota rano Marta wiecz. Teresa
01.12. niedziela rano brak wiecz. Agata

Zrobie dyzur

Mara S

Post » Nie gru 01, 2013 11:58 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Ciężko utrzymać tego naszego Leviska w sypialni, miauka, żeby go wypuścić, a jak siedzimy u niego to Inka z Renią siedzą pod drzwiami i skaczą po klamce :D
Wypuściliśmy go żeby się oznajmił lepiej z mieszkaniem i dziewczynami, wychodzi na to, że on się niczego nie boi, Renia buczy, warczy, syczy, ale obserwuje nic mu nie robi tylko ma go na dystans, Inior łazi za nim krok w krok a jak staną oko w oko to sobie syknie czasem na niego.
Będzie dobrze, Inior tak jakby się go boi też trochę, bo jak biegał za laserem jak szalony to mu schodziła z drogi a jak podbiegał do Reni to był syk i na tym się skończyło, więc chyba nie najgorzej.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Renia właśnie sykła na niego, a on stanął bokiem i też syknął i Niania zwiała do łazienki :ryk:

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Nie gru 01, 2013 12:00 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

jest dobrze :D :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 01, 2013 12:15 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

W końcu to facet, nawet jak się boi to tego nie pokaże :wink:
Mam nadzieję, że dziewczyny się wyluzują, taka konkurencja się pojawiła :twisted:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Nie gru 01, 2013 12:23 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

dziś do domu jedzie Demi :ryk:

zupełnie przypadkiem w piątek podjechałam z koleżanką z pracy do chatki żeby podać Zetce zastrzyk, pooglądała, wygłaskała i ....
wczoraj miałam telefon że jej mama weźmie od nas kota, tak więc padło na Demi i dziś zawiozę ją popołudniu do Katowic
mam nadzieję że się dogadają

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Nie gru 01, 2013 12:45 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

fruciu pisze:dziś do domu jedzie Demi :ryk:

zupełnie przypadkiem w piątek podjechałam z koleżanką z pracy do chatki żeby podać Zetce zastrzyk, pooglądała, wygłaskała i ....
wczoraj miałam telefon że jej mama weźmie od nas kota, tak więc padło na Demi i dziś zawiozę ją popołudniu do Katowic
mam nadzieję że się dogadają

Same dobre wieści :)
Trzymamy kciuki za kićkę :)

edisza

Post » Nie gru 01, 2013 13:12 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Myślę, że Lewi świetnie trafił :1luvu: i że dogada się z dziewczynami :piwa: Edisza pamiętajcie, że on niedługo zacznie się nadawać na kastrację.

Po dyżurze:
- Na zdrowej nie podoba mi się jeden kot czarny z białymi dodatkami (zaraz poszukam, który to). Otóż kot ten w ogóle nie zjadł nic (miałam whiskasa) i trochę siedział w charakterystycznej pozycji. Poza tym były 4 rzygi "mięsne" - nie wiem czyje. Wsypałam żwirek do pudła.
- Na kwarantannie:
Demi to obżarciuch - to chyba ona dobrała się do pozostawionej, otwartej puszki; zresztą dziś po posiłku wyczyściła też miski po innych kotach.
Łapek uciekł za boksy ale jak poszłam na zdrową, to wylazł i ułożył się na szafie, jak wróciłam na kwarantannę to strachulec już tam pozostał udając, że go nie ma. Prawie nie widziałam dziś tej czarnej dzikiej. Jedna kupa była bardzo brzydka. W przedsionku stoi kitekat dla bezdomniaka na wieczór. Grzejniki wyłączyłam.

Mara S

Post » Nie gru 01, 2013 13:17 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Tego kota trzeba obserwować - czy je i w ogóle czy z nim ok:

POLDEK kotka CZIP 30221 brat Poli
data urodzenia kwiecień 2013
odrobaczenie: ...
zaszczepiona: ...
sterylizacja: ....
BRAK KSIĄŻECZKI

Obrazek

Mara S

Post » Nie gru 01, 2013 19:46 Re: nie pisać nowy watek

terenia1 pisze:Grafik dyżurów 02.12.-08.12.
02.12. pon. rano Ania wiecz. Teresa
03.12. wtorek rano brak wiecz. Teresa
04.12. środa rano Ania wiecz. Mara
05.12. czwartek rano brak wiecz. Mara
06.12. piątek rano Ania wiecz. Kasia
07.12. sobota rano brak wiecz. brak
08.12. niedziela rano brak wiecz. brak

czwartek rano

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Nie gru 01, 2013 20:44 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

edisza

Post » Nie gru 01, 2013 20:51 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

na dyżurze
na zdrowej, jeden wielki rzyg jedzeniem i jeden śliną, Poldek rzeczywiście niewyraźny jakiś , kupy niepokojącej nie znalazłam
Ta trikolorka bardzo ucieka na przedsionek i nie chce wracać na zdrową, była też walka z tym gadułą chyba jak ich nie pomyliłam, Forest bardzo zabiega o zainteresowanie, te czarnuszki też wystraszone,
na kwarantannie, jedna kupa niefajna, Tysia strasznie miauczy w tym boksie, w czwartek minie 2 tyg po szczepieniu, nie wiem czy będzie ją można już wypuścić? czy musi czekać do 2 ?
Kiepsko też ten Łapek na boksami, nie wyszedł, strasznie fuczał, chyba powinien do DT trafić jakby się udało, bo on jest wyjątkowo aspołeczny chyba, nawet te fukacze przemykają szybko a on nic, mam wrażenie że jest w bezruchu, wiem że DT to marzenie ale popytam :wink:
poza tym pod chatką były 2 dorosłe czarnuszki, jeden się nawet wpychał do chatki i dał się wygłaskać, moze ciepła szuka
i jeden malutki też czarniutki, ale to tak dość mały miałam wrażenie, ciemno było ale śmignął i nie umiałam go już namierzyć
wysypałam trochę suchego do miseczki może przyjdzie pochrupać

wzięłam też trochę jedzenia suchego dla Reni na próbę dla Kuby, na tym indestinalu moderato ona podobno jest wiecznie głodna, a nie chce narazie na Kubie wymuszać całego utrzymania

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Nie gru 01, 2013 21:29 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Widać, że od razu się dobrze u Was poczuł :ok: Zabawa na całego :D

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Nie gru 01, 2013 22:07 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Iwona11 pisze:

Widać, że od razu się dobrze u Was poczuł :ok: Zabawa na całego :D

:ryk: Śnieżynka nie chce się od monitora oderwać i ciągle czeka na kotecka :kotek: chyba Levi wpadł jej w oko :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon gru 02, 2013 0:19 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Pozdrowienia od Miłka :)
Obrazek
pluszowy kot stworzony tylko do głaskania
ewentualnie do trzaskania słoików :D
Ma bardzo śmierdzące qpy i "wiatry", co mu może nie odpowiadać? Dostaje kitiketa z puszki i wiskasa suchego.

Wczoraj 30.11 znalazłam szaroburego kocura, dorosłego, niekastrowanego, domowego - straszny pieszczoch - przy ulicy Mireckiego w Sosnowcu. Zdążyłam obejść tylko 1 i pół bloku, bo już było po 22.00 z pytaniem czy komuś nie uciekł. Kot jest u mojej mamy. Jakbyście coś wiedzieli o takim "zbiegu" to puśćcie namiar na mnie 794 751 286 lub ten, który do mnie macie. Kot jest do wykastrowania, bo inaczej wiecie co będzie u mojej mamy!! :evil:
Obrazek

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

[poprzednia][następna]