Wiejskie Kociambry-zima w koło

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 28, 2013 14:30 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

aania pisze:Ja Cię czytam systematycznie, tak jak już pisałam, a ostatnio nie piszę, bo mi już łapy od tej nieszczęsnej przeprowadzki odpadają :cry: a do soboty muszę skończyć zamówienie, skleić 100 kalendarzy i spakować cały dom a potem jeszce nie wiem czym przewieźć :cry:

Też Jestes zalatana i zapracowana :( takie to życie na biegu ciągle jest
Gdybyś Ty Dziewczę mieszkała blisko to ja bym Ci pomogła bo mam motorek w doopie i ciągle się kręce jak jakiś bączek
Mówisz że Aniołki ładne?ja sie dopiero biorę za naukę i mam zamiar zrobić ładniejsze
mam nadzieję że moja wyobraźnia ruszy i pomoże mi stworzyć coś ładnego co może i mi samej sie w końcu spodoba :D
Pewnie że zrobię i dla Ciebie tzn dla Dziewczynek
ja w sumie nie sprzedaję tych prac,ale chętnie jakis datek na rzecz Kotów przyjmę :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw lis 28, 2013 14:48 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

Dzisiaj Dzień prezentów i Niespodzianek :1luvu: więcej miłych chociaz i jedna była pełna grozy 8O
Najpierw te miłe
Przyszła paczka od Avian a w środku jesooo ale skakałam z raości az mi mało dysk nie wyskoczył
Dziękuję Avianku :1luvu:
Dziewczyny jakie zimowe buty mam takie jak traperki i nie ślizgają bo już przetestowałam
latałam w nich po podwórku ,śmiałam sie na głos bo radość zawsze zywo okazuję :oops:
sąsiad obserwował i nie kumał o sooo choziii ,ale to jego problem
choćbym ze skarpy leciała na pysk to nogi nie skręcę w tych butach ,jesooo normalnie posiakac sie z radości można :ryk:
Jaki świat możw być lepszy gdy Ludzie mają w polu widzenia innych Ludzi
komuś cos sie już nie przyda a inny ma radość :D znam to uczucie bo tez lubie sie dzielić i radość też sprawia dzielenie sie z innymi a nie tylko dostawanie czegoś

Godzina koło 11tej zjawia sie Basia bo miała załatwianie w Ustroniu :1luvu:
Tu pożegnanie do wiosny a nagle zjawia sie Basia moja na chwilke ,ale samo przytulenie się dodaje kopa,przywiozła mi drewniany żwirek i ręczniki papierowe dla Jeża i pomelo i słodycze i polary dla Kotów na wymianę do budek i zrobionego przez Siebie fanta na bazarek alez cudo 8O jakie to delikatne taki pokrowiec na telefon jesooo ślicznota i jaki milutki w dotyku
Najważniejsze że przywiozła Siebie :1luvu: taka chwila a radość ogromna była

A teraz masakra
gdzieś nagromadziły się u wylotu komina sadze ,nagle dym na całą wioskę i pali się 8O
biegalismy z TŻ jak wariaci,myśli że zaraz będzie poważny pożar a ja juz myślałam o ewakuacji Kociastych,rozvolało mnie całe ciało z nerwów
zadzwoniliśmy do kolegi strażaka i zaraz obiecał przyjechać,opanowaliśmy na szczęście ten ogień
i znowu nie zaufałam swoim przeczuciom swojej intuicji
gdy wieczorem wczoraj wracałam od Dziczków to poczułam ogromny lęk że dom mi sie pali
wróciłam i wszystko ok i uśpiłam czujność a tu dzisiaj takie coś :(
dobrze że Mąż jeszcze był w domu ,teraz w pracy jest a ja ciągle czuwam coby się coś jeszcze nie tliło bo czasem lubi powrócić taki incydent niestety mimo że opanowane jest
zatargałam klatkę pod wiatę za stodołą w razie gdyby trzeba Koty ewakuowac w bezpieczne miejsce
reszta nie ma znaczenia,dla mnie najważniejsze są istoty żywe nie materialne dobra
mam nadzieję jednak że to koniec że już wszystko ok :ok:

Mrożno bardzo u nas jest,wstrętna pogoda
poleciałam dzisiaj nasypać jedzenia Kotu z centrum,znowu siedział na ławce na przystanku a potem sie łasił do podróżnych :( ma obróżkę na szyi nie wiem czy to czyjśc kot czy ktoś wywalił i zostawił Go tam na przystanku
Starsza Pani przystanęła i dała mu kawałek kiełbasy ze swoich zakupów
strasznie mi leży na sercu ten Kotek :(

Kociama

Post » Czw lis 28, 2013 19:22 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

Mryczór :) A mnie to już zupełnie nic słuchać nie chce, ani metal, ani pędzel, ani nawet długopis :evil:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 29, 2013 8:31 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

MaryLux pisze:Mryczór :) A mnie to już zupełnie nic słuchać nie chce, ani metal, ani pędzel, ani nawet długopis :evil:

Drzwi łazienkowe też nie :wink:

Kociama

Post » Pt lis 29, 2013 8:35 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

Obudziłam się z takim bólem i usztywnieniem że aż mi się ryczeć chciało
dobrze że chociaż chodzę samodzielnie :roll:
W pionie trzyma mnie myśl że jestem potrzebna Kociastym
że muszę karmić i doglądać
Nie poddam się Dziewczyny ,ale mam ochotę z tego bólu krzyczeć :(
Mam nadzieję że to tylko chwilowe pogorszenie że minie i znowu będzie dobrze

Ściskam Was mocno

Kociama

Post » Pt lis 29, 2013 8:49 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

trzymam kciuki, żeby było lepiej :ok:
(w weekend będziemy coś lepić)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt lis 29, 2013 14:30 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

Kociama pisze:
MaryLux pisze:Mryczór :) A mnie to już zupełnie nic słuchać nie chce, ani metal, ani pędzel, ani nawet długopis :evil:

Drzwi łazienkowe też nie :wink:

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 29, 2013 16:57 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

Dzisiaj chyba ogólnie coś niehalo jest w pogodzie,bo ja też dzisiaj jakaś nietakaś

Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lis 29, 2013 18:57 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

:P :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie gru 01, 2013 17:41 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

Zaglądam, zaglądam....
i lecę :mrgreen: Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie gru 01, 2013 17:55 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

Jak się masz Iwuś? Mam nadzieję, że nie odchorowałaś mojej wizyty? Było mi bardzo miło Cię odwiedzić, wygłaskać Łatka :1luvu: i Rudasia :1luvu: i zobaczyć resztę gromadki :D . Trzymajcie się ciepło kochani :1luvu: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 01, 2013 17:57 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

Witaj Kociamku przepraszam, że tak rzadko piszę ale los sobie upodobał mnie, żeby mi w zadek parę kopów zapodać. Ale żyję, mam się dobrze :D może jeszcze się trochę pomęczę na tym świecie. Widziałam Twoje mydełka - boskie :).
Puszek ciuła do swojej skarbonki na nerki https://pomagam.pl/chorenerkipuszka

girlonthebridge

Od: Sob wrz 22, 2012 1:24

Post » Nie gru 01, 2013 18:19 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

Hej Góraleczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jesteśmy cały czas myślami i z kciukami :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 01, 2013 19:23 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

Dziękuję amyszce za sprzedaż karteczek na rzecz Wiejskich i Erin za ich zakup :1luvu:

Kociama

Post » Nie gru 01, 2013 19:24 Re: Wiejskie Kociambry-Marusia czuje się lepiej :)

Jestem i zaraz cosik skrobnę Dziewczyny :D

Kociama

[poprzednia][następna]