kuba.kaczor13 pisze:Wszystkie kotki dostaną jutro serduszka.Pokrojone czekają w lodówce .
Ale mają dobrze z wujkiem Kubą!

Moderator: Estraven
kuba.kaczor13 pisze:Wszystkie kotki dostaną jutro serduszka.Pokrojone czekają w lodówce .
boniedydy pisze:Za radą - pośrednio - Małgosi (a bezpośrednio akne) dotyczącą dwóch szkół dokocenia, wybrałam izolację przez ok 2. tyg. Wymieniam koty natomiast miejscami (w tej chwili to Imbram jest zamknięty) oraz urządzam możliwość wymiany argumentów podczas gdy obaj siedzą na rękach - jeden u mnie, drugi u syna. Wymiana argumentów się odbywa, ale nie jest bardzo agresywna, natomiast poza tym dzięki izolacji jest spokój w domu. Zobaczymy, co będzie za 2 tyg.![]()
Smok na razie znacznie chętniej je, jeśli jest głaskany (co odkryłam dzięki doświadczeniom z 702), ale mimo wszystko jest spokojny jak Trisia i dlatego zamierzam go nieco pobadać po lekkim odkarmieniu.
kuba.kaczor13 pisze:kociaste nakarmione i zaopiekowane Więcej grzechów nie pamiętam..
MałgosiaZ pisze:MałgosiaZ pisze:Ho ho ho !!!
Idzie zima , idą Święta !!!
Maurycy o Paluszkach pamięta.
I w swoje małe łapeczki
zbiera na DUŻE PREZENTY
do "paluszkowej puszeczki".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt-Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok.42a
03-772 Warszawa
93 2030 0045 1110 0000 0255 7970
W TYTULE: Puszka dla Paluszka -Święta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maurycy przyjmie też paczki dla Paluszków. Chętnych "Mikołajów" prosimy o kontakt na pw , podamy adres wysyłki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja przyłączam się do prośby Maurycego , aby i Paluszki poczuły wyjątkowość Świąt. W grudniu podwajam swoją wpłatę do "Puszki" z 10pn na 20pln. Jeśli ktoś może powiększyć swoją - będzie.
Poza tym mamy kilka kotów , dla których potrzebne są podkłady i żwirek. To głównie kotki nerkowe , które dużo piją i siusiają , gazety w kuwecie nie są wystarczające . Kotki moczą łapki we własnych sikach. Nawet zwykły pellet jest bardzo dobrym rozwiązaniem .
A jeśli ktoś zamiast dołączyć do "Puszki" ma ochotę sam zrobić świąteczną paczkę dla kotków - zawsze służę swoim adresem. Można do mnie przywieźć lub przysłać. Lub przekazać wolontariuszowi na Paluchu
.
Z góry za wszelką pomoc bardzo dziękuję
MałgosiaZ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Doris2 i 373 gości