asia2 pisze:Marzenia11 pisze:A imie jak chce to niech asia2 wymyśli
o matko!ja to ostatnia jestem do wymyślania fajnych imion
![]()
to przywilej a nie obowiązek

Moderator: Estraven
asia2 pisze:Marzenia11 pisze:A imie jak chce to niech asia2 wymyśli
![]()
Marzenia11 pisze:asia2 pisze:Marzenia11 pisze:A imie jak chce to niech asia2 wymyśli
![]()
to przywilej a nie obowiązek
ankacom pisze:http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta/mokotow/zaadoptuje-kotka-kotke-545372684
Witam
Szukam kota ( wiek do 6 miesięcy) do mieszkania w bloki (dom niewychodzący). Umaszczenie najchętniej czarne, białe, czarno-białe lub rude. W domu jest już kot w wieku 11 miesięcy. kontakt przez formularz gumtree.
Wkleiłam z innego wątku, może Wam się przyda
Marzenia11 pisze:Iwonko, ja o tym mówię przy każdej adopcji, bez podpierania się ulotkami itp. ale mówię. A państwo mają kota i szukają na dokocenie.
Marzenia11 pisze:Wczoraj wyrżóniłam ogłoszenia na tablicyi na gumtree - kupa kasy (jak dla mnie) więc zstanawiałam się, którego nie wyróżnić i pominęłam Toyotkę. Po godzinie zadzwonil pan w sprawie... ToyotkiNo i popołudniu byli państwo oglądać koteczki - pan chce pręgowaną Kangusię, a pani czarną Toyotkę. Tzn tak wstępnie, w sensie, ze pan chce kota pręgowanego a pani czarnego. Decyzję mam poznać do poniedziałku, czyli do jutra. Stanęłam przed nimi, i na takim wydechu głębszym niż bym chciała poprosiłam, aby mi dali znać niezależnie od tego jaka ta decyzja będzie, abym nie musiała czekać i się zastanawiać, czy oni jeszcze się nie zdecydowali czy już zrezygnowali. Zobaczymy. Staram się zdystansować i nie wyczekiwać informacji, będzie jak ma być.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 145 gości