Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasenka pisze:bo: DUŻE JEST PIĘKNE!!!
![]()
![]()
Nezia pisze:Tika pisze:Wiele jest z takiego dorosłego kotucha radości, a ile satysfakcji, gdy okazuje swoją miłość i przywiązanie! Przed chwileczką dzwoni do mnie TŻ i mówi:
TŻ: - Coś ci powiem, ale musisz usiąść!
Ja: -![]()
TŻ: - Siedzisz już, no to trzymaj się mocno!
TŻ: - Soyka siedziała mi na kolanach
![]()
![]()
TŻ: Naprawdę!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ja:![]()
![]()
![]()
![]()
Razem:![]()
![]()
![]()
![]()
Bo mały kociak to zupełnie inna historia, a u dużego na miłość i zaufanie trzeba sobie zasłużyć i potem człowiek jest strrrrrrrrasznie dumny!
![]()
![]()
![]()
Tika !!!Gratulacje!!!
![]()
![]()
![]()
Tika pisze:Nezia pisze:Tika pisze:Wiele jest z takiego dorosłego kotucha radości, a ile satysfakcji, gdy okazuje swoją miłość i przywiązanie! Przed chwileczką dzwoni do mnie TŻ i mówi:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bo mały kociak to zupełnie inna historia, a u dużego na miłość i zaufanie trzeba sobie zasłużyć i potem człowiek jest strrrrrrrrasznie dumny!
![]()
![]()
![]()
Tika !!!Gratulacje!!!
![]()
![]()
![]()
A dziękuję - nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa!!!
Iśka pisze:U mnie było tak : kotka zachowywała się jak marzenie, a zachowanie mojego Tż-a wobec kota-przybysza było zagadką.
Spotkało mnie oczarowanie, właściwie od pierwszej chwili tak sobie przypadli do gustu ,że teraz często zastanawiam się czyj to jest kot![]()
Wiedziałam, że dorosła kotka ma ukształtowany charakter, to było ważne w tej adopcji. A maluch to jednak wielka niewiadoma.
Iśka pisze:Kocurek mojej kuzynki też preferuje jej Tż-ta.
Coś w tym jest i to niezależnego od kociej płci
Tika pisze:Nezia pisze:Tika pisze:Wiele jest z takiego dorosłego kotucha radości, a ile satysfakcji, gdy okazuje swoją miłość i przywiązanie! Przed chwileczką dzwoni do mnie TŻ i mówi:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tika !!!Gratulacje!!!
![]()
![]()
![]()
zuza pisze:Tika pisze:Nezia pisze:Tika pisze:Wiele jest z takiego dorosłego kotucha radości, a ile satysfakcji, gdy okazuje swoją miłość i przywiązanie! Przed chwileczką dzwoni do mnie TŻ i mówi:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tika !!!Gratulacje!!!
![]()
![]()
![]()
Piekne![]()
Szara ma to jeszcze ciagle przed soba
tangerine1 pisze:Też myślę o dorosłym kotku.
Tylko się zastanawiam w jakim powinien być wieku, żeby mu się dobrze żyło z 7 miesięczną Maszą- wulkanem energii. I czy powinien to być kotek równie szalony jak onaczy raczej spokojny i zrównoważony?
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Blue, MruczkiRządzą, noora, puszatek i 268 gości