madzik123 pisze: Dom tymczasowy jest od tego by ratować zwierzaki żeby trafiały do dobrych domów.
Miałam się nie odzywać ... ale to zdanie rozwaliło mnie całkowicie ... I tylko kota szkoda, że trafił "z deszczu pod rynnę" ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madzik123 pisze: Dom tymczasowy jest od tego by ratować zwierzaki żeby trafiały do dobrych domów.
katarzyna1207 pisze:madzik123 pisze: Dom tymczasowy jest od tego by ratować zwierzaki żeby trafiały do dobrych domów.
Miałam się nie odzywać ... ale to zdanie rozwaliło mnie całkowicie ... I tylko kota szkoda, że trafił "z deszczu pod rynnę" ...
ewar pisze:Całego wątku dokładnie nie przeczytałam, ale pierwszy raz spotykam się z tym, że oddaje się wyadoptowanego, czyli już swojego kota na leczenieTymczasuję koty, oddaję w dobrym stanie, w miarę możliwości po fullserwisie, ale przecież nie zagwarantuję, że kot nie rozchoruje się.I co? Wróci do mnie? OK, niech wraca, ale już na zawsze, a nie na kurację i z powrotem do tego samego domu? To jakiś absurd.
ewar pisze:Całego wątku dokładnie nie przeczytałam, ale pierwszy raz spotykam się z tym, że oddaje się wyadoptowanego, czyli już swojego kota na leczenieTymczasuję koty, oddaję w dobrym stanie, w miarę możliwości po fullserwisie, ale przecież nie zagwarantuję, że kot nie rozchoruje się.I co? Wróci do mnie? OK, niech wraca, ale już na zawsze, a nie na kurację i z powrotem do tego samego domu? To jakiś absurd.
madzik123 pisze:Do teraz mam sobie za źle że z powrotem ją dałam tej kobiecie ale jeszcze raz muszę to napisać. Pani z dt sama kazała mi ją przynieść jak się jej stan pogorszy. I dopiero teraz wiem że nie dostałam kota zdrowego tylko chorego już od dawna. Tam koty umierają u tej kobiety. A ludziom którzy chętni sa na adopcję mówi że kot jest zdrowy proszę się nie martwić. Trafiłam na zły dom tymczaso popełniłam błąd że pomimo tego że deklarowała mi że jest zdrowa mogłam od razu dla pewności iść do weterynarza. Tv mam za źle. Ale chce uratował koty od tej kobiety. Byłam tam osobiście u niej i te koty niestety nie szczepione się kisza koci katar tam panuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 11 gości