Astaroth86 pisze:Mam już stanik...czuję się zmotywowana!!!!
Jutro zaczynam!!
Dziękuję raz jeszcze
no no no z prędkością światła dotarł

trzymam kciuki

Moderator: Moderatorzy
Astaroth86 pisze:Mam już stanik...czuję się zmotywowana!!!!
Jutro zaczynam!!
Dziękuję raz jeszcze
agiag pisze:Sarah DeMonique pisze:Mogłabym zarezerwować 3 do wieczora, bo muszę sie pomierzyć tu i ówdzie
Proszę się spokojnie pomierzyć![]()
Sukienka idealna dla filigranowej kobiety
Sarah DeMonique pisze:agiag pisze:Sarah DeMonique pisze:Mogłabym zarezerwować 3 do wieczora, bo muszę sie pomierzyć tu i ówdzie
Ja bym chciała, ale mogę zapłacić dopiero po Matki Boskiej Pieniężnej, czyli po 10.
skarbonka pisze:Sarah DeMonique pisze:agiag pisze:Sarah DeMonique pisze:Mogłabym zarezerwować 3 do wieczora, bo muszę sie pomierzyć tu i ówdzie
Ja bym chciała, ale mogę zapłacić dopiero po Matki Boskiej Pieniężnej, czyli po 10.
nie ma problemu![]()
Sarah DeMonique pisze:skarbonka pisze:Sarah DeMonique pisze:agiag pisze:Sarah DeMonique pisze:Mogłabym zarezerwować 3 do wieczora, bo muszę sie pomierzyć tu i ówdzie
nie ma problemu![]()
suuuuper![]()
![]()
Astaroth86 pisze:Dzisiaj ćwiczę podnoszenie z opakowania i wkładanie do ust czekoladyAle jutro....
agiag pisze:Astaroth86 pisze:Dzisiaj ćwiczę podnoszenie z opakowania i wkładanie do ust czekoladyAle jutro....
A to bardzo ważne ćwiczenie -wszak koordynację wzrokowo ruchową wzmacnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości