Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty, koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
1.To takie śmieszne posłanko

Cena wywoławcza 20 zł.

Licytuje tabo10 za 22 zł.Dziękuję

2.Sześć jednakowych rozmiarowo posłanek do transporterka, lub legowisk ( 40 x 30 cm).Angielskie, Mamas &Papas, w kolorze ecru z elementami w biało-brązową kratkę.Faktura to też wyciskana kratka.Miękkie, bawełna dobrej jakości.
Cena wywoławcza każdego 5 zł.
a/ te mają dość sztywny, ozdobny sznur z jednej strony.Z tyłu jednolite.

Licytuje ( wszystkie ) dalia za wywoławczą.Dziękuję

b/ i takie

1.Licytuje Alyss za wywoławczą.Dziękuję

3.Pasujący do w/w posłanek kocyk made in U.K, a jakże.Mięciutki, wykończony lamówką w brązowo-białą krateczkę, wymiary 80 x 80 cm.Używany, ale uprany, czyściutki, w dobrym stanie.
Cena wywoławcza 8 zł.

Licytuje nelka83 za 12 zł.Dziękuję

4.Komplet Hallo Kitty, kocyk ( 70 x 66 cm) i posłanko do transporterka ( 40 x 30 cm).Materiał z odzysku, co widać, jak zwykle na polarze, ale czyściutkie, nadające się do użycia.W środku posłanka materacyk urody mizernej, szycie moje

Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje aannee99 za wywoławczą.Dziękuję

5.Szyłam Pimpusiowi kocyk i posłanko do transporterka, zostało mi materiału i uszyłam taki komplet.Parapetnik ( 57x25 cm) i legowisko ( 42 x 33 cm).Materiał to mięciutki, rozciągliwy polar.W parapetniku ładny, mięciutki materacyk, w posłanku materacyk już trochę mniej ładny, ale całość dość sympatyczna.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje Alyss za wywoławczą.Dziękuję

6.Brytyjczycy nazywają to tea cosy, niezbędna rzecz przy parzeniu herbaty.Made in U.K.Nowe, ale uprałam, aby było świeżutkie.Do tego mogę dodać gratis rękawicę kuchenną.Ta jednak jest trochę zniszczona, chociaż nadaje się do użytku.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje Yoanne za 15 zł.Dziękuję

7.Uszyłam to sama z pięknego, miękkiego aksamitu w słonecznym kolorze.Woreczek jest dwustronny, ściągany sznureczkiem i ozdobiony naklejanką.Nadaje się na okulary, ewentualnie na smartfona.
Cena wywoławcza 12 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

8.Karty do gry z Zooplusa.Otwarte, ale nie używane.
Cena wywoławcza 5 zł.

9.Dwie żarowe zapalniczki z kotami.
Cena wywoławcza każdej 4 zł.

10.Cztery laserki ( dwa fioletowe i dwa niebieskie) z wymiennymi końcówkami, różnej wielkości kropki, jakaś gwiazdka, kciuk, takie tam.Jeżeli napiszę, że szwajcarska jakość to mocno minę się z prawdą.Chińszczyzna i już, ale działają i koty mają uciechę.Nie ma latarki, to tylko laserek.
Cena wywoławcza 8 zł za każdy.

a/Licytuje Spilett za 10 zł.Dziękuję

11.Kocie magnesy na lodówkę.Takie jak na zdjęciu.
Cena wywoławcza każdego 3 zł.

a/biały Licytuje dalia za 4 zł.Dziękuję

b/biały Licytuje aannee99 za wywoławczą.Dziękuję

c/różowy Licytuje dalia za 4 zł.Dziękuję

d/różowy Licytuje aannee99 za wywołwczą.Dziękuję

e/niebieski Licytuje aannee99 za wywoławczą.Dziękuję

A teraz coś, co dostałam od sroka7.Dziękuję

12.Waga RC.Nowiutka, wyjęta z pudełka do zdjęcia.Waży do 0,5 kg.
Cena wywoławcza 12 zł.

13.Szeleszczący tunel z Zooplusa.Nowiutki.Chyba nie ma kota, który by się takim tunelem nie bawił.
Cena wywoławcza 12 zł.

Tutaj dokładny opis i zdjęcia http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... ota/162912
Licytuje KITA-RZESZÓW za wywoławczą.Dziękuję

Zapraszam.
Koniec bazarku w środę o godz.17.00