Moderator: Estraven
vanesia1 pisze:Aga, tylko Tosia z kolei nie tknie niczego o konsystencji pasztetu. Dziwak taki
ab. pisze:Jest przepis z indykiem ilość ml
Waga
200,0 g Indyk pierś bez skóry
300,0 g Indyk mięso ze skórą
75,0 g Kurczak serce
75,0 g Indyk żołądek
8,1 g Felini Complete
1,0 szt Żółtko jajka
0,1 g 0,2 Mączka z alg morskich
2,2 g Fortain
1,6 g Olej z kiełków pszenicy
0,5 g 0,5 Mączka ze skorupek
1,0 g 2,0 Tauryna
205,0 g Woda
27,0 g Warzywa
10,0 g Wątroba kurczaka
W poniedziałe wyslę ci taurynę, mączkę z alg
Skorupki i olej musisz sama
vanesia1 pisze:Czy ta mączka ze skorupek to są normalnie zmiażdżone skorupki jaj? Mogłabym to zrobić w domu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 11 gości