Cioteczki kochane jesteście niesamowicie skuteczne .... badanie przeżyłam, a wyniki mam dobre Wasze kciuki są niezawodne dziękuję bardzo Strach ma wielkie oczy - nie było tak straszno
A teraz pora uzupełnić zaległości
Zacznę od moich kochanych zwierzaków, dzisiaj rano dłużej sobie poleżałam, bo musiałam byc na czczo aż do południa, nawet wody nie mogłam pić. Gdy człek śpi to mniej czuje głód. Prawie wszystkie moje koty + oczywiści koto-piers Fitusiński spali razem ze mną. Nawet nie domagali się żarełka
Oto Dziunieczka - jak zawsze piękna
Tysiaczek - zawsze pamięta o idealnym makijażu
Tośka - robi się z niej namalniaczka, ciągle pcha się na kolana
Tolcia - jak zawsze kokietuje swoim różowym brzuszkiem
Fituś - słodka mordeczka psiaki-nierozłączki
Ostatnio edytowano Śro mar 12, 2014 18:38 przez Kotina, łącznie edytowano 1 raz
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
Musiałam czymś zająć sobie ręce i panikującą łepetynę Wzięłam się za malowanie ... ale tego natrzaskałam Zużyłam wszystkie zapasy "malarskie", ale znowu w LiDLu była dostawa - szybko więc zaopatrzyłam się w nowe. Przez pomyłkę kupiłam nawet cały kpt farb olejnych nie mogą się zmarnować, więc nie pozostaje mi nic innego jak zacząć malować farbami olejnymi zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Kocurki Miraclle - świetny obraz (rzekła nieskromnie)
Ostatnio edytowano Śro mar 12, 2014 18:38 przez Kotina, łącznie edytowano 4 razy
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
Dziękuję Cioteczkom Kawa !!!! to było pierwsze co sobie zafundowałam po powrocie do domku. Jestem uzależniona od kawy – to nie ulega wątpliwości. Jeśli z jakiegoś powodu nie mogę wypić chociaż filiżanki – łepetyna mnie boli i w ogóle czuję się do kitu …. Potrafię zrezygnować (na jakiś czas !!) ze słodyczy, ale z kawą mam problem ... No cóż jednym nałogiem nikomu nie zaimponuję …. A lody też oczywiście były .... później W Kotinowie spokój i błogie lenistwo, kociste zamieniają się tylko „ciepłymi” miejscówkami i wygrzewają dupencje …