isabell36 pisze:mir.ka pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wiem, wiem znowu wygląda jak na kacu
A skąd wiesz jak wygląda na kacu ???? to on pije???? biedny kotek ,trzeba go na odwyk

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:mir.ka pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kuba.kaczor13 pisze:isabell36 pisze:mir.ka pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A skąd wiesz jak wygląda na kacu ???? to on pije???? biedny kotek ,trzeba go na odwyk
kuba.kaczor13 pisze:A skąd wiesz jak wygląda na kacu ???? to on pije???? biedny kotek ,trzeba go na odwyk
kuba.kaczor13 pisze:on , ona , gatunek kot . A mina bezcenna
kuba.kaczor13 pisze:U Dorci dostaję oczopląsu.Jestem obleziony ,napadnięty i zdominowany przez bandę chyba specjalnie do tego celu
szkolonych zwierzyA najgroźniejszy jest Tytek bo skacze na kark i udaje szalik z kota ,tylko z glutem
![]()
isabell36 pisze:ja chyba nie będę głosowała - jestem czarnej d...pie - najtrudniejsza edycja dla głosujących
isabell36 pisze:ja chyba nie będę głosowała - jestem czarnej d...pie - najtrudniejsza edycja dla głosujących
isabell36 pisze:nie wiem, nie dam rady wybrać a losowanie to taki dziwne - ale może ...![]()
jutro wybieram się na andrzejki do znajomych - nie martwcie się o mnie
mir.ka pisze:isabell36 pisze:nie wiem, nie dam rady wybrać a losowanie to taki dziwne - ale może ...![]()
ja byłam na takich wcześniejszych , tydzień temu
u TŻ w pracy panowie postanowili, zaprosić żony do lakalu z tańcami![]()
![]()
isabell36 pisze:mir.ka pisze:isabell36 pisze:nie wiem, nie dam rady wybrać a losowanie to taki dziwne - ale może ...![]()
ja byłam na takich wcześniejszych , tydzień temu
u TŻ w pracy panowie postanowili, zaprosić żony do lakalu z tańcami![]()
![]()
fajnie było ? pobawiłaś się ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości