ja pisze jedna reka bez polskich znakow, a druga mi dretwieje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:lezy własnie na mojej rece: glowa i przednie lapy zwisaja, a kuper z ruszajacym sie ogonem sa w okolicach mojej brody![]()
ja pisze jedna reka bez polskich znakow, a druga mi dretwieje
vanesia1 pisze:Cześć Dziewczyny! Jak się macie? U Was też przyprószyło śnieżkiem?
isabell36 pisze:vanesia1 pisze:Cześć Dziewczyny! Jak się macie? U Was też przyprószyło śnieżkiem?
nie , u nas na razie śniegu brak - oby jak najdłużej
dzisiaj miałam pracowity dzień:
po pracy pojechałam po Samantę bo jest przeziębiona i nie ma sensu, żeby siedziała w zimnej szkole![]()
odebrałam też biżutki ze znajomego sklepu - gdzie były oddane w komis - może coś sprzedam po znajomych przed świętami - trzymajcie kciuki![]()
ale
najpierw, przed puszczeniem dalej muszę je przejrzećjeszcze nie ogarnęłam nawet połowy
![]()
a jutro znowu do kieratu - koleżanka odchodzi do lepiej płatnej pracy i znowu będę sama![]()
![]()
Mireczko, panienki jak to koty: śpią rozrabiają - dzisiaj Bella wskoczyła na stół w kuchni gdzie były porozkładane noże![]()
myślałam, że zejdę na zawał
mir.ka pisze:biegasz Izuś po cudzych wątkach, a nic nie piszesz co u pięknotek![]()
a nie ja jedna stęskniona wieści o nich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości