Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:Wtedy wiesz, że śpisz.
NatjaSNB pisze:Elianko, doszły myszki i cała reszta - jeju jeju tyle prezentów dla Tosiobazylaków![]()
![]()
![]()
![]()
O myszki prawie się pobiły te moje koty, a wstążeczki... no nie mogłaś nic lepszego Tosi zrobić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy![]()
![]()
Mam filmik, idę porobić gify
![]()
----
Byłam właśnie na poczcie po myszki od Ewelinki i od razu chciałam kupić papier do pakowania karmy dla Was, ale na poczcie nie ma papieru do pakowaniaSą gazety, kalendarze, nasiona ziół, kapcie... ale nie mam papieru do pakowania przesyłek
Przez to nie wyślę Wam tego jutro, bo jutro dopiero znajdę gzieś papier i paczki pójdą w poniedziałek. Swoją drogą śmiać mi się lekko chce, gdzie ta karma idzie... 2 paczki do Krakowa i jedna do Bochni
vanesia1 pisze:Tak, miałam takie epizody - to się nazywa świadome śnienie. Wtedy wiesz, że śpisz. Są jeszcze takie metody ulepszania tego stanu, kiedy możesz sama sterować swoim snem dowolnie i wpływac na jego tematykę. To już wyższa szkoła jazdy, kiedyś próbowałam ale niestety nigdy mi się nie udało. Próbowałam też osiągnąć stan Out Of Body Experience (OOBE) ale też nic z tegoMoże kiedyś jeszcze spróbuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 162 gości