Broszka & Company

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 26, 2013 23:51 Re: Broszka & Company

Brosia, może coś takiego Cię zainteresuje: http://www.emusklep.pl/koty/pokarmy-mok ... -kota.html ?

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro lis 27, 2013 18:46 Re: Broszka & Company

felin pisze:Brosia, może coś takiego Cię zainteresuje: http://www.emusklep.pl/koty/pokarmy-mok ... -kota.html ?

Nie znam tej karmy.
Z opisu wygląda zachęcająco i cena jest w miarę i nawet są duże puchy w rozsądnej cenie.
Wypróbowałaś już ją?
Sklepu też nie znam, nigdy tam nie kupowałam.
Ostatnio właściwie ograniczam się wyłącznie do zoo+ bo z promocjami i rabatami jest jednak najtaniej. A przy ostatnim zamówieniu zaproponowali mi wykupienie rabatu na kolejne 3 lata :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro lis 27, 2013 20:40 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:
felin pisze:Brosia, może coś takiego Cię zainteresuje: http://www.emusklep.pl/koty/pokarmy-mok ... -kota.html ?

Nie znam tej karmy.
Z opisu wygląda zachęcająco i cena jest w miarę i nawet są duże puchy w rozsądnej cenie.
Wypróbowałaś już ją?
Sklepu też nie znam, nigdy tam nie kupowałam.
Ostatnio właściwie ograniczam się wyłącznie do zoo+ bo z promocjami i rabatami jest jednak najtaniej. A przy ostatnim zamówieniu zaproponowali mi wykupienie rabatu na kolejne 3 lata :wink:

Też nie znam. Wczoraj trafiłam przypadkiem szukając w necie czegoś innego - nieszczęsnej kuwety znowu :twisted: - i też doszłam do wniosku, że dość ciekawie wygląda.
Nie wiem jak tam inne parametry - cena, rabaty, itp.

Mi też proponowali rabat, ale tylko 3%, a ja tym razem byłabym chętna na 5%; chyba muszę do nich napisać z pytaniem czy już do końca życia mam mieć te 3%, skoro raz je wybrałam :?

felin

Post » Czw lis 28, 2013 10:18 Re: Broszka & Company

felin pisze:
Mi też proponowali rabat, ale tylko 3%, a ja tym razem byłabym chętna na 5%; chyba muszę do nich napisać z pytaniem czy już do końca życia mam mieć te 3%, skoro raz je wybrałam :?

A mnie nawet nie dali wyboru - tylko 3% oferowali :? (wzięłam na rok). Może już nie dają 5%?

Co do kuwety - jeśli szukasz krytej, to mogę polecić taką:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... zne/138517
moje koty mają takie od kilku lat i w zasadzie nie widzę wad (poza tym, że jeden kocio lubi wyskubywać filtr boczny :roll: )
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw lis 28, 2013 11:40 Re: Broszka & Company

Aż sie zalogowłam i sprawdziłam co kupiłam.
Uff, dali mi rabat na 5%.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw lis 28, 2013 12:10 Re: Broszka & Company

violet pisze:
felin pisze:

A mnie nawet nie dali wyboru - tylko 3% oferowali :? (wzięłam na rok). Może już nie dają 5%?

Co do kuwety - jeśli szukasz krytej, to mogę polecić taką:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... zne/138517
moje koty mają takie od kilku lat i w zasadzie nie widzę wad (poza tym, że jeden kocio lubi wyskubywać filtr boczny :roll: )

Kuweta za długa. Właśnie największy problem mam z długością - nie wyrąbię dziury w rurach co ani w "nodze" muszli klozetowej :evil: Gdzie indziej nie wejdzie :x
Revontulet pisze:Aż sie zalogowłam i sprawdziłam co kupiłam.
Uff, dali mi rabat na 5%.

A poprzednio też miałaś na 5%? Bo ja na 3%.
Muszę do dziadów napisać i zażyczyć sobie 5% - właśnie podliczyłam, że wydaję u nich rocznie około 5 tysięcy, to chyba mi się należy :mrgreen:

felin

Post » Czw lis 28, 2013 12:13 Re: Broszka & Company

Tak, miałam na 5%.
Koniecznie się upomnij.
Wolę nie podliczać ile wydaję rocznie na koty :roll: .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw lis 28, 2013 12:23 Re: Broszka & Company

Revontulet pisze:Tak, miałam na 5%.
Koniecznie się upomnij.
Wolę nie podliczać ile wydaję rocznie na koty :roll: .

Całości też przezornie nie podliczę - to tylko to co zostawiam w zoo+ :mrgreen:

felin

Post » Czw lis 28, 2013 12:36 Re: Broszka & Company

felin pisze:...
Kuweta za długa. Właśnie największy problem mam z długością - nie wyrąbię dziury w rurach co ani w "nodze" muszli klozetowej :evil: Gdzie indziej nie wejdzie :x
...

to może taka (40x40)?
http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... jne/198106
chociaż pieruńsko droga :?
Obrazek

violet

Post » Czw lis 28, 2013 12:57 Re: Broszka & Company

Faktycznie z ceną to kogoś pogięło :roll:
Nie wiem czy zostałaby zaakceptowana - młodszym jest raczej ganz egal, ale Felix krytych nie lubi.
Ja poszukuję czegoś o wysokich brzegach i wymiarach 45-46x37.
Sądząc po ilości godzin spędzonych na wyszukiwaniu w necie, to chyba prędzej kupię bilet na Księżyc albo zrobię remont łazienki, niż kupię taką kuwetę :twisted:

felin

Post » Czw lis 28, 2013 13:07 Re: Broszka & Company

to może zamiast kuwety poszukaj po prostu jakiegoś stabilnego pojemnika o odpowiednich wymiarach? :ok:
Obrazek

violet

Post » Czw lis 28, 2013 13:10 Re: Broszka & Company

violet pisze:to może zamiast kuwety poszukaj po prostu jakiegoś stabilnego pojemnika o odpowiednich wymiarach? :ok:

Ku temu się ostatnio skłaniam, ale wygląda, że to też nie będzie łatwe :roll:

felin

Post » Czw lis 28, 2013 16:16 Re: Broszka & Company

mam małe miejsce między szafkami w kuchni, bez szans na wsunięcie jakiejkolwiek kuwety. Wzięłam pojemnik plastikowy z ikea, chyba seria samla,tż wyciął wejśćie i jest kuweta z wysokimi brzegami, idealnie pasująca w tę nieszczęsną szparę.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lis 28, 2013 16:34 Re: Broszka & Company

czarno-czarni pisze:mam małe miejsce między szafkami w kuchni, bez szans na wsunięcie jakiejkolwiek kuwety. Wzięłam pojemnik plastikowy z ikea, chyba seria samla,tż wyciął wejśćie i jest kuweta z wysokimi brzegami, idealnie pasująca w tę nieszczęsną szparę.

Sprawdziłam - za mały.
Mam trzech dużych kocurów rezydentów, a teraz jeszcze tymczasika i wszyscy korzystają z tej samej kuwety.
Idealna byłaby pewnie taka: http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... tne/332882 , ale nie ma gdzie jej postawić. Z różnych względów - o których już kiedyś pisałam - nie mogę mieć kuwety w kuchni czy przedpokoju, a w pokojach nie chcę.

felin

Post » Wto gru 03, 2013 14:36 Re: Broszka & Company

felin, jeszcze nie znalazłaś tej kuwety? :roll:
tak jak piszą dziewczyny ja bym się rozejrzała za jakimś pojemnikiem plastikowym.
Pisałaś do zoo+ o 5%? Odpowiedzieli coś?

Właśnie przymierzam się do zamówienia z zoo+
Widziałyście może czy są teraz jakieś ciekawe promocje lub nowości?
Zupełnie nie mam głowy do przeglądania i szukania a muszę sklecić zamówienie :|
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]