MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ciepło masz w domciu? Bo nasza Duża mówi, że się ozimniło na dworzu i nawet w domciu jej zimno. A nam nie, bo mamy piąkne ciepluchne futerka.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
A ja mam w domu tylko 22 stopnie
Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ciepło masz w domciu? Bo nasza Duża mówi, że się ozimniło na dworzu i nawet w domciu jej zimno. A nam nie, bo mamy piąkne ciepluchne futerka.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ciepło masz w domciu? Bo nasza Duża mówi, że się ozimniło na dworzu i nawet w domciu jej zimno. A nam nie, bo mamy piąkne ciepluchne futerka.
A ja mam w domu tylko 22 stopnie![]()
ula-misia pisze:Gdzie jest Maryś,
gdzie Inusia,
wyparuję swe oczusia.
Już ich dawno nie widziałam
i się bardzo stęschniuchnałam
![]()
![]()

MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ciepło masz w domciu? Bo nasza Duża mówi, że się ozimniło na dworzu i nawet w domciu jej zimno. A nam nie, bo mamy piąkne ciepluchne futerka.

Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ciepło masz w domciu? Bo nasza Duża mówi, że się ozimniło na dworzu i nawet w domciu jej zimno. A nam nie, bo mamy piąkne ciepluchne futerka.
A ja 18,5*C![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ciepło masz w domciu? Bo nasza Duża mówi, że się ozimniło na dworzu i nawet w domciu jej zimno. A nam nie, bo mamy piąkne ciepluchne futerka.
zimno
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ciepło masz w domciu? Bo nasza Duża mówi, że się ozimniło na dworzu i nawet w domciu jej zimno. A nam nie, bo mamy piąkne ciepluchne futerka.
zimno
Najgorzej było w poniedziałek rano. W niedzielę wieczorem jeszcze było ok, ale rano w poniedziałek kaloryfery były zimne. Dobrze, że biuro spółdzielni jest w moim bloku - dziuniom doopinki zmarzły w ciągu 15 minut od początku ich pracy - i już o 8.30 kaloryfery grzały

MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ciepło masz w domciu? Bo nasza Duża mówi, że się ozimniło na dworzu i nawet w domciu jej zimno. A nam nie, bo mamy piąkne ciepluchne futerka.
A ja 18,5*C![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ciepło masz w domciu? Bo nasza Duża mówi, że się ozimniło na dworzu i nawet w domciu jej zimno. A nam nie, bo mamy piąkne ciepluchne futerka.
zimno
Najgorzej było w poniedziałek rano. W niedzielę wieczorem jeszcze było ok, ale rano w poniedziałek kaloryfery były zimne. Dobrze, że biuro spółdzielni jest w moim bloku - dziuniom doopinki zmarzły w ciągu 15 minut od początku ich pracy - i już o 8.30 kaloryfery grzały
to wyłączyli na noc ogrzewanie?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel i 22 gości