Moderator: DoBo

klauduska pisze:phoenix6 pisze:Ale ceny![]()
No nie przesadzajmy bo za 1 kota jest taniej o 20zł niż na tej, co teraz będzie ...
Grudniowa wystawa jest zdecydowanie tańsza dla kastratów i kociąt, a takie koty chciałabym właśnie wystawić w Lutym

phoenix6 pisze:klauduska pisze:phoenix6 pisze:Ale ceny![]()
No nie przesadzajmy bo za 1 kota jest taniej o 20zł niż na tej, co teraz będzie ...
Zależy jakiego kota wystawiasz...Grudniowa wystawa jest zdecydowanie tańsza dla kastratów i kociąt, a takie koty chciałabym właśnie wystawić w Lutym
![]()
![]()
phoenix6 pisze:klauduska pisze:phoenix6 pisze:Ale ceny![]()
Zależy jakiego kota wystawiasz...Grudniowa wystawa jest zdecydowanie tańsza dla kastratów i kociąt, a takie koty chciałabym właśnie wystawić w Lutym
![]()
![]()

karolcia_nfo pisze:Kocięta w grudniu są za 180 a w lutym 160 czyli o 20 zł taniej. Miot jest o 10 zł droższy....
Wystawienie kastratow bedzie o wiele droższe w porównaniu z grudnową ale na większości wystaw kastraty są po 140 zł..... :/

mesnajilen pisze:Tona pisze:Czy dla wystawcow ras, ktore maja swoje BREED BIS przewiduje sie znizki/ mniejsze oplaty za wieksza ilosc zgloszonych kotow ?
Drogi mój Klubie EKKR, może się mylę, ale wydaje mi się, że Tonie chodziło raczej, aby wraz z ilością kotów zgłoszonych przez danego hodowcę zmniejszała się opłata za kolejnego...
no bo, że Bis jest równoważny to każdy wie![]()
Wystawy naszego klubu są drogie, a czasy ciężkie, więc może tak w ramach zachęty, na następnej przewidzieć jakieś zniżki ?
mesnajilen pisze:Tona patrząc na grudniową wystawę raczej nie ma szans...tu zgłoszonych jest prawie 500 kotów w tym prawie 60 NFO i to bez Breedu...przy takiej frekwencji z tymi cenami to sygnał dla klubu,że jest Ok a chętni zawsze się znajdą...
mesnajilen pisze:chodziło mi raczej o to, że dla klubu nie ma to znaczenia czy bis breed będzie czy nie, a inicjatorem też klub raczej nie jest...bo gdyby był to by mu zależało a często breed się nie odbywa z braku kotów...ale gdyby tak "wyjść frontem do klienta"np zachęcając niższą opłata, to kto wie
i tak prawda lutowa jest tańsza niż ta grudniowabo teraz te 180 złoty za kociaka czy młodzież to masakra
mesnajilen pisze:
Dokładnie o to mi chodziłoPrzy zgłoszeniu np. 4 kotów robią się z takiej wystawy spore koszty. Przy okazji Breed Bisu mojej rasy chciałabym pokazać trochę więcej kotów niż zazwyczaj. No, ale jeżeli organizator nie przewiduje to przyjedziemy z niewielką reprezentacją
Majarus pisze:Wiadomo kto będzie szefem stewardów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87, Irek B i 0 gości