Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:Powiedz Przyjacielu i wejdź
jej siostra pisze:Władca Pierścieni, tom 1, księga II, str. 445. Tłumaczenie Marii Skibniewskiej.
Nie mogę Mel odrywać od Przyjaciół, nie?
morelowa pisze:
Czy ja tu pisałam o kotce z dworca, czy na wątku Meli..Chyba tam. Musze coś wyjaśnić. Czekam na mail.
morelowa pisze:Jej siostraTak szybko odszukałaś, czy znasz na pamięć? Mnie się tylko kojarzyło
![]()
I możesz odrywać od przyjaciół - możesz zostać Nowym Przyjacielem![]()
Oczywiście, że domku będziemy szukać takiego zorientowanego [co może być trudne] na starego kogoś, komu może się wszystko przytrafić.
Nawiasem- spotkałam wczoraj dziewczynę, u której mieszka Kika, matka Moreli. Za każdym razem obawiam się, ze kotka odeszła - ma chyba ze 150 lat! Morela ma 13, a tamta też nie najmłodsza była[Morela jest z jej ostatniego, przed kastracją, miotu i jedyna, która przeżyła] Podobno Kika jest prawie siwa, choć ogólnie jest zupełnie czarna i bez zębów. Nigdy poważnie nie chorowała.
Świetnie, że je , tzn. że potrafi jeść suche. Bo pewnie jej/jego [kurtka, no] nie boli nic w buzi. I ułatwia trochę życie dużym
edit: kiedy macie następną wizytę u weta, coby wreszcie określił przynależność do płci ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 53 gości