Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Migota pisze:Nuka odeszła. Nowotwór był tak zaawansowany, że mogliśmy już tylko ulżyć jej w cierpieniu
![]()
Zostały dwie krówki, czarna, dwie siostry Maciusia no i Maciuś, którego zaczynam dziś łapać. No i mam nadzieję, że dziś skończę bo domek i nowiutka wyprawka czekają. Więc oglądając mecz trzymajcie kciuki. Wczoraj pomogły. Polowałam na Nukę od 9 rano a złapała się o 19. Kiedy już zwątpiłam i chciałam zrobić w tył zwrot, weszła do klatki.
Więcej kotów od dawna nie widziałam.
sibia pisze:Migota pisze:Nuka odeszła. Nowotwór był tak zaawansowany, że mogliśmy już tylko ulżyć jej w cierpieniu
![]()
Zostały dwie krówki, czarna, dwie siostry Maciusia no i Maciuś, którego zaczynam dziś łapać. No i mam nadzieję, że dziś skończę bo domek i nowiutka wyprawka czekają. Więc oglądając mecz trzymajcie kciuki. Wczoraj pomogły. Polowałam na Nukę od 9 rano a złapała się o 19. Kiedy już zwątpiłam i chciałam zrobić w tył zwrot, weszła do klatki.
Więcej kotów od dawna nie widziałam.
Doczytałam.
Bardzo mi przykro, postarzało się stado koneserowych krówek.
Petroniusz pisze:Wbrew pozorom nie jest utuczona, tylko się koteczek nieco rozpłaszczył![]()
Monika_Krk pisze:Migoto - nie przejmuj się ! Niczym i nigdy - OK ?
I nie zna życia kto nie leżał w rowie.
Migota pisze:Monika_Krk pisze:Migoto - nie przejmuj się ! Niczym i nigdy - OK ?
I nie zna życia kto nie leżał w rowie.
Myśl warta zapamiętania![]()
Dzięki za wsparcie dziewczyny. Tym bardziej, że akurat go potrzebuję. Własnie dostałam pismo z prokuratury, że umorzyli sprawę Zorra viewtopic.php?f=1&t=154304&p=10231677#p10231677
Zosik pisze:A ja mam wieści i zdjęcia z DS Orfeusza![]()
Przesyłamy pozdrowienia od Orfeuszka i ode mnie. Maluch dobrze sobie radzi sobie w nowym domu, apetyt mu dopisuje, biega za piłeczką i wędkuje. Pierwszy wita się ze mną jak wracam z pracy. W nocy śpi albo ze mną albo w swojej leżance. Kotki jeszcze potrzebują czasu by go zaakceptować. Załączam trochę dzisiejszych zdjęć naszego gadułki.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 148 gości