Niebanalny prezent - na wrokoty KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 24, 2013 22:19 Niebanalny prezent - na wrokoty KONIEC

Unikatowe bransoletki, zdecydowanie Nikt Takich Nie Ma i Mieć Nie Będzie :)
Niedługo mikołajki, potem gwiazdka, więc... ;)

Dla wrokotów:

http://www.wroclawskiekoty.com
viewtopic.php?f=1&t=144021

aby pomóc DT, kupić karmę, wyleczyć...

1. Różności Nieco Drapieżne na bazie sznurków woskowanych, zapięcie posrebrzane. Regulacja - pasuje na nadgarstek o obw. 15-18cm

start 15zł
kup teraz 22zł - Tiama :kotek:

2. Bransoletka z Akcentem Różu
minerały (prawdopodobnie agaty lub kwarc), akryl, szkło, szkło weneckie, sznurki woskowane
regulacja na nadgarstek 15-19cm

start 15zł

3. Na Bogato - dużo różności, na bazie sznurka woskowanego
regulacja 15-18cm

4. Prawie Bursztyn
Akrylowe i drewniane korale na bazie lnu
regulacja przez skręcanie oraz łańcuszek regulacyjny - zakres 15-19cm

start 10zł
kup teraz 18zł - agiag :kotek:

5. Zielono Mi
Cięta muszla, Coś, sznurki skrecane ozdobne, rzemyk
regulacja na nadgarstek 15-19cm

24zł - Maupa

DOKŁADKA

Nowe bransolety, zrobić zdążyłam, ale sfocić przy dziennym świetle już nie.
Wszystkie bransolety regulowane w zakresie 15cm-18cm
Różowe kamienie - kwarc tygrysi. Zielone - muszla i Jakiś Minerał Niezidentyfikowany
szkło weneckie, drewno
rzemyki naturalne i eko
posrebrzane

na razie zdjęcie poglądowe:
6. a)
Obrazek

górna prawa - kup teraz 22zł - agiag :kotek:
dolna lewa - kup teraz 22zł - agiag :kotek:

6.b)
Obrazek

dolna prawa - wylicytowała za 12zł Tiama

6. c) dwie bransoletki - minerałowa oraz rzemykowa

Obrazek

wylicytowała za 15zł - Tiama :kotek:
kup teraz 24zł

Licytacja 3 dni od pierwszej oferty - koniec 30.11.2013 o godz. 17:00

..................

Bazarek trwa 3 dni od pierwszej oferty.
Na wpłatę czekamy 3 dni robocze, potem fant wraca na bazarek, chyba że ustalimy z kupującą inny termin wpłaty.

Dane do zapłaty za fant przekażą dziewczyny od wrokotów, do mnie poproszę tylko zwrot kosztów wysyłki.

zapraszam :)

Rozliczenie:

22+22+22=66zł - Tiama :1luvu: - wpłata za fanty na wrokoty - jest; wysyłka łączona (gratis) - 2.12.
18+22+22zł=62zł - agiag :1luvu: - wpłata za fanty na wrokoty - jest; wysyłka czeka na sygnał od agiag
24zł - Maupa :1luvu: - wpłata za fant na wrokoty - jest; wysyłka 2.12.
12+15=27zł - Tiama :1luvu: - wpłata za fanty na wrokoty; wysyłka łączna 2.12

dziękujemy :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob lis 30, 2013 21:57 przez Sis, łącznie edytowano 11 razy

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Nie lis 24, 2013 22:29 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

Piekne, dziekuje w imieniu wroclawskich :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie lis 24, 2013 22:36 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

oby tylko chętni byli :roll: :lol:

Sis

Post » Pon lis 25, 2013 6:55 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

zielona piątka dla mnie. policytujemy się - start za 15 zł 8)
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Pon lis 25, 2013 9:55 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

ślicznie dziękujemy Sis - za bazarek i Maupa - za licytację :1luvu:
wpływy z bazarku przeznaczone będą ( po odliczeniu kosztów wysyłki) dla koteczki chorej na panleukopenię w DT u Figaro 52 :arrow: viewtopic.php?f=1&t=150010
Figaro52 pisze:Niestety dobrze nie jest :( Test na PP wyszedł nam pozytywny (i to niestety dość dobitnie pozytywny :cry: )
Na tą chwilę mała czuje się świetnie jak na PP (jest kontaktowa, chodzi - nawet biega, kłóci się, szuka brata i kładzie się koło niego do lizania). Dostała kroplówkę z glukozą, witaminy, przeciwwymiotny, antybiotyk-osłonowo i pierwszą dawkę interferonu. Dostała całkowity zakaz jedzenia i picia. I tu mamy problem, bo od pół godziny kłóci się zawzięcie o to, że reszta dostała jeść a ona nie :roll:
Jej brat i Pirat nie miały żadnych objawów, więc pognałyśmy do schroniska na surowicę.
Mała dziś dostanie jeszcze jedną dawkę kroplówki. Jutro rano jedziemy z powrotem do weta. Zobaczymy w jakim stanie będzie mała, bo rozważamy przetoczenie krwi od ozdrowieńców, gdyby była taka potrzeba...
Prosimy o duże kciuki, bo pomimo dobrego samopoczucia lekarz szanse małej ocenił marnie :cry: najbliższe 4-6 dni będą rozstrzygające.

i dla tymczasów u Agity - Songo i Chichi , na spłatę długu :arrow: viewtopic.php?f=1&t=144021&start=1335#p10268378
Agita pisze:Piszę donieść co słychać u Songo i Chichi. Maluszki dalej są w trakcie leczenia. Chichi ma świsty z układu oddechowego, a Songoku powoli goją się nadżerki w pyszczku :( Na szczęście humory im dopisują :D i ładnie przybierają na wadze, odrabiając okres głodówki. Na tę chwilę dostają co drugi dzień antybiotyk, leki przeciwzapalne/przeciwbólowe, mała ma smarowany nosek środkiem przeciwgrzybiczym, poza tym codziennie beta-glukan, witaminki. Dodatkowo dzisiaj wet za moją zgodą (koszty) podjął decyzję o zastosowaniu Zylexis. Konieczne będzie co najmniej 2-krotne podanie, czyli 2 x 44zł na kota, więc w sumie 4x44zł=176zł. Kotki są chyba najgrzeczniejszymi moimi kotami w samochodzie :ryk: Przez ciągłe godzinne dojazdy tak się przyzwyczaiły do auta, że nawet nie miaukną.
Zrobiłam małe podsumowanie kosztów, ze względu na przychodzące na moje konto wpłaty od darczyńców (dziękujemy! :kotek: ). Niestety nie brałam regularnie paragonów od weta, gdyż nie spodziewałam się tak długiego i kosztownego leczenie - początkowo sądziłam, że sama poradzę sobie z opłaceniem całego leczenia. Na dowód wydatków mam zdjęcia z wpisami do książeczek zdrowia i kilka paragonów, które schowałam odruchowo.
Książeczka Songoku:
Obrazek Obrazek
Książeczka Chichi:
Obrazek Obrazek
Rachunki za pierwszą wizytę u weta, beta-glukan oraz zakupy w aptece (antybiotyk, osłona i solcoseryl do iniekcji):
Obrazek
Rachunek za solcoseryl do smarowania nadżerek w pyszczku:
Obrazek

Z pamięci oraz z rachunków podsumowuję koszty leczenia:
- w Oleśnicy: pierwsza wizyta 69zł, następne cztery po 30zł i trzy po 20zł
- na Trwałej dwie wizyty w dni wolne (1 i 3 listopada) po ok. 70zł
- w Doranie pierwsza wizyta 34zł i następne 10 wizyt od 3zł do 12zł
- zakupy w aptece 32,98 + 48,14 + 39,69
- dzisiejsza wizyta w Doranie z Zylexis jeszcze jest niezapłacona - poznam kwotę i ureguluję w niedzielę.
W sumie leczenie, nie licząc paliwa na dojazdy spoza Wrocławia :( kosztowało ponad 600zł.
Dodatkowo maluchy z powodu nadżerek nie jadły w ogóle chrupek (Songo dalej nie je), tylko mokre jedzenie. Ulubiły sobie Gurmety Perle - potrafią zjeść dziennie 3-4 plus gotuję im mięso z kurczaka.
Żeby było weselej, to od poniedziałku mam zepsuty samochód :ryk: na szczęście mój partner i mama pomagają mi w dojazdach :1luvu:

Na moje konto przyszły wpłaty:
- z mojego bazarku 80zł
- z bazarków jessi 15+17+10= 42zł
- z bazarków czarno-czarnych 17+12+8=37zł
Bardzo dziękuję wszystkim wpłacającym i organizatorom bazarków :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lis 25, 2013 10:17 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

to jeden i dwa poproszę za Kup Teraz ( chyba że ktoś chce policytować za wyższą :twisted: )
A nr 3 zaczynam za wywoławczą.

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

Post » Pon lis 25, 2013 11:15 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

:1luvu:

Sis

Post » Pon lis 25, 2013 13:20 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

Jak zwykle śliczności :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon lis 25, 2013 15:32 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

Sis, ja się już zadeklarowałam, że moja cena za nr 5 wynosi 15 zł, nie 10 - dopiszesz, proszę? :)
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Pon lis 25, 2013 16:19 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

już :)

Sis

Post » Pon lis 25, 2013 21:47 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

3 też proszę za kup teraz :D no to prezenty Mikołajkowe dla bratanic mam załatwione :D

I konto poproszę na które mam wpłacić

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

Post » Pon lis 25, 2013 22:14 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

Ale śliczności.

joanka40

Od: Czw wrz 29, 2011 21:50

Post » Wto lis 26, 2013 10:34 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

Baardzo dziękujemy za bazarek :1luvu: Śliczności!
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Wto lis 26, 2013 11:31 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

Tiama :1luvu:

Sis

Post » Wto lis 26, 2013 17:49 Re: Niebanalny prezent - same unikaty - na wrokoty

Ja muszę co prawda aktualnie oszczędzać, ale mnie ta bura zima, która dziś do Wrocławia przyszła przygnębia. Więc w ramach profilaktyki przeciwdepresyjnej obie bransoletki w cenie kup teraz poproszę (i tak wyjdzie taniej niż antydepresanty, na dłużej starczy, więc wyszło mi, ze zakup jest w sumie bardzo rozsądny...)

Sis, możesz się z wysyłką wstrzymać na dwa tygodnie, zapłacę oczywiście, jak tylko dane do przelewu dostanę, ale remont u mnie jeszcze trwa i póki co u siebie nie bywam i nie będę miała jak awiza odebrać?

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

[następna]