Franek i Matylda :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 26, 2013 17:24 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Ostatnie dwie nocy przebiegły nam spokojnie, Franulek grzecznie sobie spał wtulony we mnie i nie gryzł. Niestety w porach nie drzemkowych nadrabia w gryzieniu (oczywiście tylko mnie), jak się wgryzie i rękę do góry podniosę to wciąż się jej trzyma.
Kąpiel w wannie chyba mu się spodobała :ryk: :ryk: :ryk: od tamtej pory ciągle do wanny wchodzi, majsterkuje przy kranie i kradnie korek z wanny :twisted:
Oprócz tego nie ubłagalnie zbliża się jego kastracja, chłopakowi zaczyna odbijać, biega miałka, i nadstawia dupkę do głasków, do tego dziś zabił ścierkę kuchenną. W dziupli drapakowej zrobiłam mu kącik zabawkowy, wrzucam tam wszystkie zabawki jak się nimi nie bawi, jak tylko coś tam schowam, to leci i wyciąga po czym rozrzuca po całym mieszkaniu :twisted:

Ariake

Od: Sob wrz 28, 2013 18:37

Post » Wto lis 26, 2013 17:28 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Franek po prostu o Ciebie dba, żebyś miała dobrą kondycję przez sprzątanie jego zabawek :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lis 27, 2013 8:32 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Oj taaaak bardzo dba :twisted:
Szczególnie jak o 5 nad ranem wstaję do pracy i jeszcze po ciemku potknę się o którąś :mrgreen:

Edit: a dziś w stolicy pierwszy śnieg spadł, i Franek jeszcze z niedowierzaniem obserwuje świat zza okna :D

Ariake

Post » Śro lis 27, 2013 10:32 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

przynieś mu trochę śniegu i daj do wanny... zobaczysz jaka będzie zabawa :D

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Śro lis 27, 2013 12:59 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Cześć, to się na forum zrobiła kumulacja sterylkowo-kastracyjna, bo co wchodze na jakiś wątek, to o tym czytam :)

Obrazek

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro lis 27, 2013 17:25 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Ałć :P

Spilett

Post » Czw lis 28, 2013 12:17 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Budzę się dziś w środku nocy, pierwsze co zobaczyłam po otworzeniu oczu był Franiowy pyszczek, drugie co zobaczyłam, Franek gwałcił moją rękę 8O Zazwyczaj śpię na boku tak, że jedną rękę mam wyciągniętą przed siebie i właśnie to Franek wybrał za cel swoich podbojów. Przynajmniej przestał gryźć w nocy

Ariake

Post » Czw lis 28, 2013 16:37 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Ariake pisze:Budzę się dziś w środku nocy, pierwsze co zobaczyłam po otworzeniu oczu był Franiowy pyszczek, drugie co zobaczyłam, Franek gwałcił moją rękę 8O Zazwyczaj śpię na boku tak, że jedną rękę mam wyciągniętą przed siebie i właśnie to Franek wybrał za cel swoich podbojów. Przynajmniej przestał gryźć w nocy

Jedno jest pewne: w ciąży nie będziesz :P

Spilett

Post » Czw lis 28, 2013 18:39 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Spilett pisze:
Ariake pisze:Budzę się dziś w środku nocy, pierwsze co zobaczyłam po otworzeniu oczu był Franiowy pyszczek, drugie co zobaczyłam, Franek gwałcił moją rękę 8O Zazwyczaj śpię na boku tak, że jedną rękę mam wyciągniętą przed siebie i właśnie to Franek wybrał za cel swoich podbojów. Przynajmniej przestał gryźć w nocy

:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt lis 29, 2013 7:38 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Spilett pisze:

:ryk: :ryk: co prawda to prawda

Ariake

Post » Pt lis 29, 2013 8:11 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

O matko, to musiało komicznie wylądać :ryk:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob lis 30, 2013 11:06 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Jak tam Mały Duży Zbój w ten sobotni poranek? :)
:1luvu:
Zarzuć jakąś fotą :D

Spilett

Post » Sob lis 30, 2013 12:43 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Mały zbój leży na terrarium i się myje, poranek był pełen zabaw Franeczek zdążył już zrobić tornado w łazience, pobawić się papierem toaletowym niszcząc go doszczętnie, ukradł mi patyczki do uszu, zabrał z pralki tusz do rzęs i schował pod szafką na później i przewrócił swoją miskę z jedzeniem (on zawsze zakopuje na później pod dywanikiem w kuchni).

TŻ dziś rano powiedział tak : " Ten kot jak nie je i nie robi kupy i nie śpi to rozrabia i hałasuje, a w dodatku ukradł mi żonę" :ryk:

Teraz idę do pracy więc może na dniach uda mi się mu coś pstryknąć, choć jak robi coś fajnego a ja sięgam po aparat to Frani już interesuje się aparatem, np tak śmiesznie zakopuję się pod kołdrę i śpi i zawsze jak chce go uwiecznić to musi sobie pójść :evil:

Ariake

Post » Sob lis 30, 2013 12:55 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

Haha! Perełka też zakopuje żarełko i kradnie tusz do rzęs :1luvu:

Spilett

Post » Sob lis 30, 2013 23:01 Re: Franek czyli mały duży zbój :)

mi też skradziono tusz do rzęs. tylko do zabawy się włączył pies, a z tuszu została tylko szczoteczka. :twisted:
Obrazek
sen podchodzi do drzwi na palcach, jak kot...

<3 Truff - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=156003
Obrazek

Trufelia

Od: Pon sie 19, 2013 20:00

[poprzednia][następna]