Yocia pisze:Tak, poproszę na PW o informację o kosztach przesyłki i gdzie mam wpłacić pieniążki
Super, dziękuję

Moderator: Moderatorzy
Yocia pisze:Tak, poproszę na PW o informację o kosztach przesyłki i gdzie mam wpłacić pieniążki
Izzi pisze:to jednak pozostanę przy tym co zamówiłam, czyli 2 bluzeczkach. Oczekuję na pw.
aassiiaa pisze:FOCH![]()
Byłam i takie cuda nie zostały mi pokazane.
aassiiaa pisze:Ten siwy sweterek mnie kusi.
Pewnie dlatego, że tematów poruszanych było "pićtysięcy".
LadyStardust pisze:aassiiaa pisze:Ten siwy sweterek mnie kusi.
haha to napewnojeśli masz ochotę na przymiarkę, to go wezmę jutro ze sobą (o ile mi objętość torby pozwoli
![]()
LadyStardust pisze:pisiokot pisze:Jaka jest długość rękawa ? I szerokość w ramionach ?
Zarezerwuję sobie na razie, dobrze ?
Już wszystko podajęRękaw od wewnątrz ma 43cm, mierząc "po wierzchu" 56cm, szerokość w ramionach to 43cm (ale w ramiona wejdzie jeszcze około 6-8cm od rękawa, bo kurteczka tak wycięta, że doszycie rękawa wypada jeszcze doooobrze na ramieniu - chyba w sumie widać na obrazku). Rezerwuję
aassiiaa pisze:LadyStardust pisze:aassiiaa pisze:Ten siwy sweterek mnie kusi.
haha to napewnojeśli masz ochotę na przymiarkę, to go wezmę jutro ze sobą (o ile mi objętość torby pozwoli
![]()
Dużą tą torebkę będziesz miała?
22. Szary sweterek Cubus, rozmiar XS.
35. Spodnie przeszywane srebrną nicią
wejdę?
KITA - RZESZÓW pisze:Licytuję:
22. Szary sweterek Cubus
pisiokot pisze:LadyStardust pisze:pisiokot pisze:Jaka jest długość rękawa ? I szerokość w ramionach ?
Zarezerwuję sobie na razie, dobrze ?
Już wszystko podajęRękaw od wewnątrz ma 43cm, mierząc "po wierzchu" 56cm, szerokość w ramionach to 43cm (ale w ramiona wejdzie jeszcze około 6-8cm od rękawa, bo kurteczka tak wycięta, że doszycie rękawa wypada jeszcze doooobrze na ramieniu - chyba w sumie widać na obrazku). Rezerwuję
Przepraszam, coś mi się pomyliło, myślałam, że pod pachami jest 43, a jest 53. Kurtka mi się bardzo podoba, ale utonęłabym w niej, za chuda jestem. Wielka szkoda, rezerwację odwołuję i przepraszam.
aange pisze:poprosze o wymiary
2. Szary sweterek, firma Reserved, rozmiar M.
długość rękawa i swetra oraz szerokość w najwęższym miejscu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości