Ciężko coś wybrać na cel z tego stada potrzeb, niech więc będzie - ogólnie na koty KOTYliona!
Przedmiotem bazarku są ręcznie wykonane kartki świąteczno-okolicznościowe i bombki, oprócz jednej (z taśmy i styropianu) wykonane z kolorowego kartonu?...? Wszystkie bibeloty podarowała nam Pani Magda, która po prostu zapytała o adres do wysyłki, a potem przysłała pocztą te wszystkie cuda

Dla mnie osobiście jest to szok i frustracja, bo jestem "amanualna" i kompletnie bez cierpliwości i jak tylko sobie wyobrażę, że miałabym coś takiego wydziubdziać to m włos dęba staje

Cena kartki: 7 zł, koszt wysyłki (wg PP) pokrywa kupujący - część może iść zwykłym listem, nad tymi bardziej 3D - muszę pomyśleć

Cena bombki: 13 zł, koszt wysyłki (wg PP) pokrywa kupujący - niestety tylko paczka.
Karteczki świąteczne:
nr 1.

nr 2.

nr 3.

nr 4.

nr 5.

nr 6.

nr 7.

nr 8.
nr 9.

nr 10.

nr 11.

nr 12. trójwymiarowa

nr 13.

Karteczki już może bardziej okolicznościowe - a Walentynki przecież też już niedługo

nr 14. trójwymiarowa

nr 15. trójwymiarowa

nr 16 (większa) i 17 (mniejsza)

Bombki: bombki są dość duże, raczej nie na choinkę, a bardziej do podwieszenia np. w świetle drzwi czy okna.
nr 1. biała i ciemnogranatowa satyna na kulce styropianu

nr 2. wszystkie kolory błękitu - kupiła Włóczka

nr 3. pastele 1 - kupiła Włóczka

nr 4. pastele 2 - kupiła Włóczka

nr 5. czerwono-beżowa

nr 6. czerwono-zielona
a tutaj, abyście nie kupowali kota w worku

i wszystkie razem (oprócz styropianowej)
niestety kolory ze względu na jakość posiadanego aparatu nie do końca są zgodne z oryginałem, chociaż próbowałam "podciągnąć" fotki...
Bardzo serdecznie Was zapraszam. Zaraz Święta, może ktoś chciałby obdarować bliskiego taką karteczką czy bombką - na pewno są niepowtarzalne, skoro robione ręcznie...