Wszystkie koty jutro zostaja zabrane ze schroniska
Wszystkie, wszystkie?? To Ty Nika schronisko otwierasz??

A tak na poważnie, to jestem bardzo scząesliwa,że takie wspaniałe kotuchy będą miały dom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wszystkie koty jutro zostaja zabrane ze schroniska
Nika Łódź pisze:King juz na 100% jest zaklepany !!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bialke jutro zabieram i wioze do Zosi na kwarantanne. Zosia bedzie szukac mu domu, bo u niej te koty jakos tak ida od reki![]()
Wszystkie koty jutro zostaja zabrane ze schroniska![]()
![]()
saskia pisze: A tak na poważnie, to jestem bardzo scząesliwa,że takie wspaniałe kotuchy będą miały domGratuluję Nika
Nika Łódź pisze:no niech sie przyzna ten, kto wieszal ogloszenie w Poznaniu w Green Away, bo to dzieki niemu King ma dom![]()
![]()
![]()
No i jeszze szukam osoby, ktora wieszala ogloszenie na ul. Taczaka 2, bo jest sprawa![]()
Osoby, ktore w Poznaniu te ogloszenia wieszaly, maja wiele calusow do odebrania- zglaszac sie
Tika pisze:
A może w Green Way - taki bar wegetariański?
Nika Łódź pisze:Tika pisze:
mooooze, ja tylko ze sluchu pisalam. No wiec jesli to ty Tika, to King prosil, by przeslac ci wielkie mizianko i ogromne przytulasy![]()
![]()
![]()
![]()
Tika pisze:Nika Łódź pisze:Tika pisze:
mooooze, ja tylko ze sluchu pisalam. No wiec jesli to ty Tika, to King prosil, by przeslac ci wielkie mizianko i ogromne przytulasy![]()
![]()
![]()
![]()
Tam się bardzo przejęli jak im opowiedziałam historię Twoich kotków, więc może jednak to tam?
Suuuuper by było, jakbym to ja była sprawczynią tego!
Tika pisze: Tam się bardzo przejęli jak im opowiedziałam historię Twoich kotków, więc może jednak to tam?
Suuuuper by było, jakbym to ja była sprawczynią tego!
Ania z Poznania pisze:notabene muszę kiedyś wreszcie tam zajrzeć bo jakoś nigdy nie dotarłam...
Tika pisze:Ania z Poznania pisze:notabene muszę kiedyś wreszcie tam zajrzeć bo jakoś nigdy nie dotarłam...
Polecam!! A szczególnie Koftę - to moje ulubione danie tam i jeszcze zupa z soczewicy - pycha!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: label3, puszatek i 111 gości