shira3 pisze:Nie zna biedulek wygód![]()
Nauczy się szybko, jak moja Pysia
ale mnie zadziwił bo wie od czego jest kuweta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Nie zna biedulek wygód![]()
Nauczy się szybko, jak moja Pysia
mir.ka pisze:Dorota Wojciechowska pisze::evil: A posłanko dla maluszka - to gdzie
zastanawiam się czy mu dawać, bo jak był w kontenerze to odsuwał ręcznik i spał na gołym, może dlatego tam gdzie był to spał na betoniei nie jest przyzwyczajony
w pokoju jest bardzo ciepło, przy zamkniętych drzwiach jest 26 stopni, nie zmarznie
Dorota Wojciechowska pisze:Mirka niech Jacek wyszuka tam sobie jakis karton, i jak zlapie kociaka w czasie dniówki to go tam przetrzyma do końca dniówki - a poźniej za pazuche i do domu
mir.ka pisze:Dorota Wojciechowska pisze::evil: A posłanko dla maluszka - to gdzie
zastanawiam się czy mu dawać, bo jak był w kontenerze to odsuwał ręcznik i spał na gołym, może dlatego tam gdzie był to spał na betoniei nie jest przyzwyczajony
w pokoju jest bardzo ciepło, przy zamkniętych drzwiach jest 26 stopni, nie zmarznie
Dorota Wojciechowska pisze:Mirka niech Jacek wyszuka tam sobie jakis karton, i jak zlapie kociaka w czasie dniówki to go tam przetrzyma do końca dniówki - a poźniej za pazuche i do domu
isabell36 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Mirka niech Jacek wyszuka tam sobie jakis karton, i jak zlapie kociaka w czasie dniówki to go tam przetrzyma do końca dniówki - a poźniej za pazuche i do domu
tiaaaa, a później kierownictwo mu zarzuci, że koty z zakładu kradnie![]()
maluszek piękny - nie dziw się, że śpi na gołej podłodze - Rysia też tak miała - jemu po prostu po zimnym zakładzie za gorąco było - chociaż widzę, że docenił już uroki wygód![]()
Twoje koteczki jak zwykle piękne![]()
![]()
![]()
Rudzia, jak to prezesowa - dostojna![]()
Tofik - zaspany![]()
Elenka - przekochana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 149 gości