Szczytno.Pomagamy kotom ze schroniska. 109 kotów w DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 21, 2013 20:18 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

I po wizycie :ok: :ok: :ok:
Jeśli tylko balkon zostanie zabezpieczony, Homerek ze swoją siostrą Shivą, pojadą do domu :piwa:

Kciuki trzymamy dalej :ok: :ok: :ok:
Agnesko, dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw lis 21, 2013 20:38 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lis 21, 2013 21:36 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lis 22, 2013 0:02 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

:ok: :ok: :ok: :ok:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pt lis 22, 2013 10:01 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Nowa_Sztno pisze:I po wizycie :ok: :ok: :ok:
Jeśli tylko balkon zostanie zabezpieczony, Homerek ze swoją siostrą Shivą, pojadą do domu :piwa:

Ja chętnie odpowiem na Twoje pytania, jeśli tylko masz ochotę. :)
W potencjalnym domu spędziłam niecałą godzinę, a potem drugie tyle rozmawiając na ten temat z Joanną. :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lis 22, 2013 10:12 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Agneska pisze:
Nowa_Sztno pisze:I po wizycie :ok: :ok: :ok:

Ja chętnie odpowiem na Twoje pytania, jeśli tylko masz ochotę. :)
W potencjalnym domu spędziłam niecałą godzinę, a potem drugie tyle rozmawiając na ten temat z Joanną. :lol:

:lol: Julka wspaniałomyślnie postanowiła Cię oszczędzić i już nie zadawać dodatkowych pytań (znając moje możliwości :oops: ) :wink: :D
Kochana, całym sercem Ci dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jechałaś straszny kawał drogi, poświęciłaś mnóstwo czasu, którego przecież ciągle brakuje przy tylu obowiązkach, wytrzymałaś moje blubry... Ale czego się nie robi dla kociaków ze Szczytna :wink: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 22, 2013 17:42 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Bardzo Wam, BAAARRRRDZOOOO DZIĘKUJĘ!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Szkoda tylko, że od czasu wizyty, zainteresowany adopcją nie odpowiada na maile :roll:
Poczekamy jeszcze do jutra, niech spokojnie przemyśli. Jak nie odpisze nic, jutro poproszę Ślepaczkowe Cioteczki o ogłoszenie na JaPaczach :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Sob lis 23, 2013 10:39 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Jako, że pan się nie odezwał (a do tej pory odpowiadał na wszelkie maile natychmiast), szukamy cudownego domu dla Homerra od początku :ok: :ok: :ok:
Nie jestem smutna, nie jestem załamana, nie tracę nadziei na to, że znajdzie się TEN dom dla niego.
Nie osądzam też pana, mam nadzieję, że przyjmie pod swój dach inne koty, nie potrzebujące tak wielu zabezpieczeń i opieki jak Homer :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Sob lis 23, 2013 12:05 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

siedzę tu po cichutku i śledzę losy Homerka. straszna szkoda, że w ostatnim momencie nastąpił taki nagły zwrot akcji, ale lepiej, że teraz, niż w kiedy kocurek byłby już na miejscu.
Homerku, trzymam kciuki za lepszy domek. :ok: i Tobie, Nowa_Sztno, życzę dużo wytrwałości. :)
Obrazek
sen podchodzi do drzwi na palcach, jak kot...

<3 Truff - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=156003
Obrazek

Trufelia

Od: Pon sie 19, 2013 20:00

Post » Sob lis 23, 2013 12:18 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Trufelia pisze:siedzę tu po cichutku i śledzę losy Homerka. straszna szkoda, że w ostatnim momencie nastąpił taki nagły zwrot akcji, ale lepiej, że teraz, niż w kiedy kocurek byłby już na miejscu.
Homerku, trzymam kciuki za lepszy domek. :ok: i Tobie, Nowa_Sztno, życzę dużo wytrwałości. :)

Ja właśnie uważam tak samo, dlatego też się nie przejmuję :ok:
Wytrwali jesteśmy.
A Homerek co na to? Pfffff, widać po mince jak bardzo go to obeszło :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Sob lis 23, 2013 13:10 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

on jest taki słodki. :) i już wygląda o niebo lepiej, niż na początku. i rośnie chłopiec szybko, widać po zdjęciach. :) a jak z jego tyłeczkiem i główką, trochę lepiej?
Obrazek

Obrazek

Trufelia

Post » Sob lis 23, 2013 13:56 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Widać, że to nie był ten domek. Lepiej teraz niż później odbierać koteczka. To za duży stres.

Zajrzyjcie, może komuś na prezent się przyda:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... st21575244
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob lis 23, 2013 14:01 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Trufelia pisze:on jest taki słodki. :) i już wygląda o niebo lepiej, niż na początku. i rośnie chłopiec szybko, widać po zdjęciach. :) a jak z jego tyłeczkiem i główką, trochę lepiej?

Tyłek ok :ok: Nie pamiętam, kiedy ostatnio się wysunął :ok:
Główką kołysze tylko wtedy, jak namierza cel, np. moją nogę jak przechodzę obok, żeby się na nią rzucić i pożreć :mrgreen:
Wieczorem wrzucę nowy filmik.
A rośnie szybko, bardzo szybko. Już wielki z niego tygrys :wink:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Sob lis 23, 2013 20:56 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Obiecany filmik: http://tinyurl.com/n23cnar

:1luvu:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Nie lis 24, 2013 19:23 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

jaki z niego mały łobuziak się zrobił. :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Trufelia

[poprzednia][następna]