isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Albo: no ta znowu z tym aparatem - to już się staje nudne.
o to, to
bo ile to można pozować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Albo: no ta znowu z tym aparatem - to już się staje nudne.
o to, to
kuba.kaczor13 pisze:W odpowiedzi na pytanie zadane na wątku moich kocic , informuję iż pobieżnie zapoznałem się ze wstępem
oraz filmikami zerkniętymi "po łebkach"
Postaram się nadrobić zaległości w niedługim czasie .Q.
mir.ka pisze:pozdrowienia dla panienek![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Miziaczki dla panienek!![]()
![]()
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Miziaczki dla panienek!![]()
![]()
dziękuję Ewuś - spadam już spać bom zmęczona
isabell36 pisze:kuba.kaczor13 pisze:W odpowiedzi na pytanie zadane na wątku moich kocic , informuję iż pobieżnie zapoznałem się ze wstępem
oraz filmikami zerkniętymi "po łebkach"
Postaram się nadrobić zaległości w niedługim czasie .Q.
dziękuję za przybycie i zapraszam do rozgoszczenia się![]()
i co sądzisz o zdjęciach w takim rozmiarze ?mir.ka pisze:pozdrowienia dla panienek![]()
![]()
![]()
bardzo dziękujemy Mireczko
nelka83 pisze:Miałam wczoraj wielką przyjemność poznać Izę, jej TŻta (jesteście przesympatyczni), Bellę, Rysię oraz bezdomniaczki (grubiutkie i lśniące
), którymi opiekuje się Iza
![]()
Niestety nie było mi dane dotknąć cudnie srebrnego futerka Rysi, ale na pocieszenie pozwoliła się podziwiać i spoglądać w jej magiczne oczy![]()
Bella natomiast po krótkim namyśle pozwoliła się głaskać, smyrać i tarmosićSłodka jest, naprawdę
Najbardziej podobała mi się gdy grzejąc łapki na kaloryferze przysypiała i łepek jej tak fajnie powoli opadał
![]()
Obie panny są zjawiskoweOd razu widać, że otrzymują od swoich Dużych masę miłości
![]()
Kochani, było mi bardzo miło Was poznać i spędzić z Wami troszkę czasu
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi i 254 gości