Na początek dwie nowości

Śpioszki (ogrodniczki?) dla naprawdę maluchnego dzidziusia. Nie wiem na jaki "wzrost", ale mogę na życzenie pomierzyć wzdłuż i wszerz

1. Śpioszko-ogrodniczki z pieskami i kotkami (prześliczne i w super stanie)

2. Cieplutkie, miluchne w dotyku różowiaste z kocialkami.

3. Bryczesy! Dlaczego nikt ich nie chciał?! Są w super stanie i niekoniecznie muszą być na konia! (taka moda

)
Rozmiar dzieciowy. Rozmiar z metki: 146/158cm (długość całkowita 76cm, długość nogawki po wewnętrznej 55cm, w pasie 58cm).

Wadera 1zł

4. Spódniczka do tenisa, ale nie tylko! Ludzie! Jest genialna, a nikt jej wtedy nie kupił! Sama bym ją sobie wzięła, gdyby nie to, że mi się poopa nie zmieści.
Rozmiar dzieciowy, albo przynajmniej na chudą kobitkę... Rozmiar na metce 146/158cm (długość całkowita 33cm, w pasie 60cm).

Wadera 1zł

5. Pokrowiec na telefon - skarpeta (fajna - używałam przez chwilę

) Mieści się spokojnie duży smartfon i wciśnie się też iPhona

Wadera 1zł

6. Pokrowiec na telefon - żyrafka

Wadera 1zł

7. Lew - znak zodiaku (jako mnie isabell36 poinformowała

)

8. Sierpc... Nawet, jeżeli nie jest Ci potrzebne, to co szkodzi dać za niego złotówkę i pomóc Tarze?

ewa_mrau 5zł

9. Małgorzata Domagalik "Serce na sznurku".
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/65702/serce-na-sznurku
Wadera 1zł

10. Dorota Zawadzka "I Ty możesz być super tatą".
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/15492/i- ... -supertata
11. "Kill Bill" - dwie sztuki

12. Kufelek na malutkie piwko

13. Cieplutka kamizela dla dziecia. Na metce jest wiek 3-4 lata (98 - 104cm). Długość całkowita 43cm, szerokość pod pachami 2x 31cm, szerokość ściągacza na dole 2x 25cm.

Wadera 1zł

LimLim 10zł

kubeczek 11zł

14. Żółta bransoletka z kotkiem, regulowana.

15. Kolczyki metalowe białe

16. Kolczyki fioletowe (na zdjęciu wyszły na ciemne - w rzeczywistości jest to dużo jaśniejszy fiolet)

17. Kolczyki niebieskie kółeczka

18. Kolczyki czarne listki

19. Kolczyki przezroczyste listki

20. Kolczyki różowe listki

21. Kolczyki fioletowe serduszka (leciutko utrzaśnięty róg jednego kolczyka, ale jak się założy, to nie widać)

Wadera 1zł

22. Kolczyki przezroczyste serduszka.

Wadera 1zł