Ale mały wsuwa jak oszalały, właśnie zjadł rybkę oceaniczną, w sympatycznym bulionie, tak smakowicie pachniało, że sama miałam ochotę pociągnąć z puszeczki

Moderator: Estraven
casica pisze:ZiviPeak
casica pisze:Zawsze można było tu rozmawiać również o innych kotach, a takoż o niekotach![]()
casica pisze: Pamiętacie plakat - "tatuś przyniósł ci zabawkę"? A zabawką był tzw "łabądek" czyli nakrętka od butelki wódkiNo właśnie.
casica pisze:Tak nawet dzisiaj siedząc i obserwując jak mały je, mówiliśmy, że dla takiego kotka to miłość jest najważniejsza. Żarcie, zabawki, to wszystko wcale nie musi być wypasione i z górnej półki, ale kochamy małego i on to czuje. Tak sobie myślę, że sprawia wrażenie zupełnie szczęśliwego kotka.
casica pisze:Ale szczerze? Ona ma taka cenę, że chwalę sobie, iż moje jej nie lubią. Znacznie gorzej byłoby gdyby nie chciały nic innego![]()
casica pisze:Preferuję proste zabawki. Mają myszki, mają piłeczki, mają kuleczki z paczek po papierosachPamiętacie plakat - "tatuś przyniósł ci zabawkę"? A zabawką był tzw "łabądek" czyli nakrętka od butelki wódki
No właśnie.
AgaPap pisze:Małe takie są całkiem niewybredne i pożerają najczęściej wszystko co dostaną
Dopiero potem robią się wybredne i rozpuszczone![]()
casica pisze:Kup najmniejsze opakowanie, jak nie zasmakuje, wyślesz Amice![]()
![]()
jozefina1970 pisze:casica pisze:Ale szczerze? Ona ma taka cenę, że chwalę sobie, iż moje jej nie lubią. Znacznie gorzej byłoby gdyby nie chciały nic innego![]()
Hmmm, to chyba sobie daruję. Jeszcze jej zasmakuje rzeczywiście i będzie problem![]()
jozefina1970 pisze:Edit: No rzeczywiście, lepiej sobie daruję
Gretta pisze:casica pisze:Preferuję proste zabawki. Mają myszki, mają piłeczki, mają kuleczki z paczek po papierosachPamiętacie plakat - "tatuś przyniósł ci zabawkę"? A zabawką był tzw "łabądek" czyli nakrętka od butelki wódki
No właśnie.
http://humor.pl/zdjecia/188985-kup_kotu ... _i_zabawki
zabers pisze:czekam na filmik
Slonko_Łódź pisze:że prawdziwymi koneserami są wiejskie koty bezdomne
casica pisze:zabers pisze:czekam na filmik
Jak posprzątam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 649 gości