Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
becia_73 pisze:sorki bo może nie doczytałam,ale czy to są koty tej osoby?
Czy poprostu się tam zadomowiły?
zuzia96 pisze:też wysłałam wsparcie dla kotów(50 zł -nie wpisałam nicka, ale z Rz. to ode mnie)
isabell36 pisze:zgłosiłam pomoc dla Ciebie na wątku czarownic: viewtopic.php?f=1&t=153629&p=10259569#p10259569
Słuchajcie, wiem że pieniądze z fundacji dostaje się z opóźnieniem - chyba, że CHATUL jest inna i działa szybko - dlatego może Agłaja^..^ podałaby na PW konto prywatne - wtedy od razu miałaby pieniądze na zakup karmy
Agłaja^..^ pisze:isabell36 pisze:zgłosiłam pomoc dla Ciebie na wątku czarownic: viewtopic.php?f=1&t=153629&p=10259569#p10259569
Słuchajcie, wiem że pieniądze z fundacji dostaje się z opóźnieniem - chyba, że CHATUL jest inna i działa szybko - dlatego może Agłaja^..^ podałaby na PW konto prywatne - wtedy od razu miałaby pieniądze na zakup karmy
Przepraszam, ze z opóznieniem, dziękuję bardzo za zgłoszenie na wątku, niech wygra najbardziej potrzebujący![]()
Dopiero teraz zauważyłam, że Ty z Rewala jesteś- to wiesz jak to jest w miejscowościach nadmorskich -latem full jedzenia, więc kotki rodzą 2,3 razy w roku, a zimą mogą sobie umierać z głodu
![]()
Nie mogłam na to patrzeć, więc wzięłam się za sterylki(przez 2 lata jakieś 150 kocic), na pewno jest duzo lepiej, chociaz wiem, ze nigdy wszystkich nie uda się wyciąć. Tylko, ze mi juz jest coraz trudniej, im więcej miejsc tym więcej problemów...Szkoda, że troszkę blizej nie mieszkasz, ja w mojej okolicy jestem sama jak palec, najblizej mnie jest Kinga z Darłowa, ale ona ma mnostwo swoich tzn. kocich problemów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, Tundra i 95 gości