Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marta-po pisze:Znów się posłużę swoim doświadczeniem. Miałam malucha z takim odbytem, weci mówili, żeby się nie martwić. I mieli rację. Wszystko się ładnie unormowało gdy skończyły się biegunki po odrobaczaniu i wcześniejszym złym odżywianiu (kociak znajdek).
Nie martw się na zapas
chyba mam sudocrem. potem mu znów umyję i posmaruję. pewnie go to boli, bo gdy wycieram mu dupcię mokrym wacikiem ale strasznie się broni.Lidka pisze:Możesz wazelina posmarować albo sudokremem albo choć oliwką. Wtedy będzie trochę chroniony.
Ja smarowałam też taką maścią kasztanową na hemoroidy.
masowałamankacom pisze:Może pomasuj mu brzuszek.
YBenni pisze:Wklejaj, wklejaj, więcej zdjęć ! ! !
Twój wątek o Twoich 5 futerkach oglądałam przede wszystkim dla zdjęć i z nadzieją na więcej.
DS w tych zdjęciach się musi zakochać![]()
![]()
YBenni pisze::ok:![]()
![]()
To teraz mocne kciuki żeby wszystko poszło dobrze. Podróż, dokocenie i całe życie ! Powodzenia maluszku na razie jeszcze bez imienia.
A do agaga21 - jak nowy domek przyśle Ci jakieś wieści lub zdjęcia - wstaw na ten wątek dobrze?
agaga21 pisze:no i pojechał.....teraz czeka w zaprzyjaźnionej klinice wet. pod toruniem. nowy opiekun dotrze za godzinkę lub dwie. kocinka zaczyna nowe życie
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, smoki1960, Tundra i 73 gości