Monia , Pola ok.
Bambo vel Czaruś to najsłodszy z moich skarbów

Jest najmniejszy ,upierdliwy strasznie ,ciumka jak nie psy to mnie

Koty które jedzą są najnajnaj

Moderator: Estraven
dorcia44 pisze:nowy wątas już jutro ,dziś głowa nie pracuje ,tym bardziej że dowiedziałam się że we wtorek znów zastępuję koleżankę ,odmówić nie mogłam ,bo kto ją zastąpi![]()
Lumpek dziś szaleje ,skacze po drapaku ,biega po mieszkaniu ,ktoś mi kota podmieniłwłaśnie próbuje ugryźć mnie w plecy
nie to tylko pazurki
dorcia44 pisze:Witam czwartkowo.![]()
Serniczku ,rwanie jak nie wiem cowszyscy w koło wiedzą że ja psiara i kociara ,wiedza tez o ilości badziewiaków
w domu ,to skutecznie odstrasza
![]()
a jak kupuje ileś tam piersi ,udek i np .woła ,to się za głowę łapią jak można zwierzy tak karmić ,i po co to ?
czy się pukają w głowę? nie ,śmieją się razem ze mną ,bo ja sama o sobie mówię świr![]()
Jedni pokazują zdjęcia dzieci ,wnucząt ,a ja czworonogów![]()
Kiedyś ciągle ktoś mnie zaczepiał ,zagadywał ,ale ja już nie chcępiąty rok tam pracuje ,dali sobie spokój .
Tylko jeszcze jak nowi są to któryś wyskoczy ,ale generalnie mam spokój.
Czasy mojej świetności też minęły![]()
dorcia44 pisze:Serniczku nie powiem że przez wasale też o tym myślałam
jednak nie dla psa kiełbasa.
mir.ka pisze:a gdzie nowy wątuś?![]()
miał być
dorcia44 pisze:mir.ka pisze:a gdzie nowy wątuś?![]()
miał być
będzie ,obiecuję ,nie mam po prostu czasuledwo przyleciałam z jednej a już gnam do drugiej .
Jutro będzie troszkę czasu ,ale też nie za dużo bo muszę swoje odsiedzieć na Białobrzeskiej z Lumpkiem ,no i mam fuchę![]()
zapraszam do głosowania na najpiękniejszy brzuszek ,Poli i Kropci bebzunik też się tam prezentuje![]()
viewtopic.php?f=20&t=158060&start=210
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Anna2016, Doris2, Google [Bot], Myszorek i 359 gości