Zakładka czadowa - coś czuje że się ksiązki będzie lepiej czytało

Moderator: Estraven
Agnes181jaw pisze:Nowa zakładka do ksiązek
Zrobiona przez forumowiczkę z Miau...na bazarku...a co !
Agnes181jaw pisze:On i zamknięcie się w sobie? chciała bym to zobaczyć hahahah
Co najwyżej sfoszy sie troszke, ale jak to bywa do obiadu mu przejdzie (pod warunkiem że nie jest przesolony)
Dzisiaj Mila w dzień zaczepki robiła w moją strone, podgryzała mnie i uciekała. Ale wieczorem... szok.
Nie dość że leży pod drzwiami w okolicach godziny 18 bo wtedy M. przychodzi to jeszcze się normalnie poprzytulać chciała..... nawet ze mną a to szczyt marzeńKotek sie ciciał i głaskał na kanapie.... musiałam wykorzystać haha.
Idziemy się układać na podusie.... Oczywiście Mila pierwsza
Dobrej nocki życzymy.
Agnes181jaw pisze:Dzisiaj Mila w dzień zaczepki robiła w moją strone, podgryzała mnie i uciekała. Ale wieczorem... szok.
Nie dość że leży pod drzwiami w okolicach godziny 18 bo wtedy M. przychodzi to jeszcze się normalnie poprzytulać chciała..... nawet ze mną a to szczyt marzeńKotek sie ciciał i głaskał na kanapie.... musiałam wykorzystać haha.
Agnes181jaw pisze:A poczyniania Milki.... noo jest sie czym chwalić![]()
Jednogłośnie (z koleżanką z pracy, która zna od początku sytuacje) doszliśmy do wniosku, że ta chora łapka to była ściema! (oczywiście Milki) Żeby nam się Jej szkoda zrobiło. No i jak już się przekonała, że to działa to zaczęła dokazywać. KOta jest wszędzie pełno. Czuje się totalnie bezkarna, bez względu na to co zrobi.
Czasem mam wrazenie, że naprawde się szaleju najadła, a jakby tego było mało....M. chyba je z nią!.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 758 gości