Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 21, 2013 9:59 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

Witam czwartkowo. :kotek:

Serniczku ,rwanie jak nie wiem co :mrgreen: wszyscy w koło wiedzą że ja psiara i kociara ,wiedza tez o ilości badziewiaków :wink: w domu ,to skutecznie odstrasza :ryk:
a jak kupuje ileś tam piersi ,udek i np .woła ,to się za głowę łapią jak można zwierzy tak karmić ,i po co to ?
czy się pukają w głowę? nie ,śmieją się razem ze mną ,bo ja sama o sobie mówię świr :mrgreen:
Jedni pokazują zdjęcia dzieci ,wnucząt ,a ja czworonogów :lol:
Kiedyś ciągle ktoś mnie zaczepiał ,zagadywał ,ale ja już nie chcę :oops: piąty rok tam pracuje ,dali sobie spokój .
Tylko jeszcze jak nowi są to któryś wyskoczy ,ale generalnie mam spokój.
Czasy mojej świetności też minęły :ryk:

Co ja teraz potrzebuje ? oddać tymczasy ,bo rosną na potęgę ,tak samo rozrabiają i tak samo jedzą :mrgreen:

Dziś Limek słyszała jak Lumpek drze japę przy przebieraniu go w czyste ,pachnące łaszki :wink:
Zawsze pozwalam mu się umyć ,zasłaniając ręką szwy ,ale on chce więcej i więcej ,warczy ,krzyczy a dziś mnie gryzł. :twisted:
ot charakterek z piekła rodem :wink:
Cudowny kot ,ale robi to na co on ma ochotę i kiedy ma ochotę :lol: mizia się, tula ...taki koci maczo :twisted: do innych kotów ,dorosłych cudeńko.
Z kociakami nie żyje w zgodzie ,chyba mu dokuczają ,może jak się rozbierze będzie inaczej.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lis 21, 2013 10:12 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

dorcia44 pisze:

Kiedyś ciągle ktoś mnie zaczepiał ,zagadywał ,ale ja już nie chcę :oops: piąty rok tam pracuje ,dali sobie spokój .
Tylko jeszcze jak nowi są to któryś wyskoczy ,ale generalnie mam spokój.

Rozumiem.. chociaż może napisz, że teraz nie chcesz.. nigdy nie wiesz co życie przyniesie.. :D

dorcia44 pisze: Czasy mojej świetności też minęły :ryk:

A tu się wyrażę niecenzuralnie - nie dość, że pier..lisz jak potłuczona, to jeszcze nie masz racji..

a reszta - patrz wyżej.. :D :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw lis 21, 2013 10:19 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

komuś potrzebne jest spotkanie z terapeutą 8) .Takim od zaburzeń samooceny.
I to nie jestem ja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cześć Dorcia .pozdrawiam pracusiowo :pisanie:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw lis 21, 2013 10:49 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

Popieram.
Chyba się Dorcia nie wyspała i gada od rzeczy.
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lis 21, 2013 10:50 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

Cześć Dorciu! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lis 21, 2013 10:56 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

Oblewamy Dorci 100
Mało zostało :twisted: :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw lis 21, 2013 10:58 przez kuba.kaczor13, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Czw lis 21, 2013 10:58 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

juz :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw lis 21, 2013 11:00 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

Zaraz będzie 99 piszemy dalej
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Czw lis 21, 2013 11:02 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

kochani jesteście ,ale to nawet nie o to chodzi ...ja chyba nie mam potrzeby bycia z kimś ,pisze chyba bo to tak do końca człowiek nigdy nie wie co za zakrętem.
W maju minie 5 lat jak Grzesia nie ma ja nie czuję potrzeby zapełnienia pustki ,może tej pustki nie ma?
może tylko pusty portfel został :lol:
Nie byliśmy ideałami ,oj nie ,ja zołza jestem ,taka rządzicielka z bożej łaski :lol: ,nawykła że wszystko dla mnie :oops: ale było nam razem dobrze .
nie ma co za wspominki się brać ,pranie czeka ,głupoty z głowy precz ,do roboty babolu :twisted: :wink:

aamms ,na Pchli wrzucam fiutro 8) i skóry też .

Kochane babeczki o wzroście powyżej mojego 156 . :wink: mam fajne skóry i piękne futro które dostałam rok temu co by mi dupina nie marzła :mrgreen: wystawiam na Pchlim ,może się komu co spodoba .
Futro z wilków kanadyjskich :cry: u Jedynaka kosztowało podobno 11 tysiaków :strach: :strach: :strach: ,używane ,ale piękne .
W ciemnej chyba zieleni ,z delikatnym połyskiem ,długie ,rozkloszowane ,eleganckie z kapturem..marzenie. :oops:
Dla mnie za duże ,a poza tym wyglądam jak by miotłę ubrać w suknie ślubną :ryk:

Idealne dla aamms ,wyglądała zjawiskowo.

Foty będą ,tylko się naładuje ,niestety w domu kolor wychodzi przekłamany :?

Kuba odczytałam olewamy dorci 100 :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 21, 2013 11:04 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

viewtopic.php?f=27&t=158491

może ktoś by chciał 8)

skóra męska też będzie ,krótka ,taka pilotka :roll: ,na Bartka za duża :crying:
Ostatnio edytowano Czw lis 21, 2013 11:05 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 21, 2013 11:04 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

dorcia44 pisze:kochani jesteście ,ale to nawet nie o to chodzi ...ja chyba nie mam potrzeby bycia z kimś ,pisze chyba bo to tak do końca człowiek nigdy nie wie co za zakrętem.
W maju minie 5 lat jak Grzesia nie ma ja nie czuję potrzeby zapełnienia pustki ,może tej pustki nie ma?
może tylko pusty portfel został :lol:
Nie byliśmy ideałami ,oj nie ,ja zołza jestem ,taka rządzicielka z bożej łaski :lol: ,nawykła że wszystko dla mnie :oops: ale było nam razem dobrze .
nie ma co za wspominki się brać ,pranie czeka ,głupoty z głowy precz ,do roboty babolu :twisted: :wink:

aamms ,na Pchli wrzucam fiutro 8) i skóry też .

Kochane babeczki o wzroście powyżej mojego 156 . :wink: mam fajne skóry i piękne futro które dostałam rok temu co by mi dupina nie marzła :mrgreen: wystawiam na Pchlim ,może się komu co spodoba .
Futro z wilków kanadyjskich :cry: u Jedynaka kosztowało podobno 11 tysiaków :strach: :strach: :strach: ,używane ,ale piękne .
W ciemnej chyba zieleni ,z delikatnym połyskiem ,długie ,rozkloszowane ,eleganckie z kapturem..marzenie. :oops:
Dla mnie za duże ,a poza tym wyglądam jak by miotłę ubrać w suknie ślubną :ryk:

Foty będą ,tylko się naładuje ,niestety w domu kolor wychodzi przekłamany :?

Kuba odczytałam olewamy dorci 100 :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lis 21, 2013 11:13 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

dorcia44 pisze:aamms ,na Pchli wrzucam fiutro 8) i skóry też .

(...)

Widziałam, że będą..

Wiesz, że wzięłabym wszystkie.. zwłaszcza futro.. :1luvu:
tylko nie mam za co.. :oops: :oops:

i dzięki.. :oops: :oops:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw lis 21, 2013 11:13 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

dorcia44 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=158491

może ktoś by chciał 8)

skóra męska też będzie ,krótka ,taka pilotka :roll: ,na Bartka za duża :crying:

byłam, ale nie mój rozmiar :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lis 21, 2013 11:29 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

szkoda :cry: ale może znajdzie się ktoś na kogo będą dobre i uwolni mnie od ich obecności.
noga w tych butach wygląda pięknie :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 21, 2013 11:57 Re: Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

A gdzie foto kurtki?
Obrazek

kuba.kaczor13

[poprzednia][następna]