Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 21, 2013 7:29 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Czarna puma pisze:
charm pisze:mogę zrobić banerek, ale niestety dopiero rano :oops:

"Dopiero" rano??? Co Ty piszesz.przeciez jest juz noc,a nikt nie robi w nocy banerkow... :roll: Zrob rano :wink: :ok:

tak, dopiero rano, bo maleńka już tyle wycierpiała, że na żadną pomoc, nawet na taki drobiazg jak banerek nie powinna czekać :oops:
ale widzę, że banerki już są :ok:
też przelałam kilka groszy...

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw lis 21, 2013 7:54 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

:cry:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lis 21, 2013 7:56 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Wkleiłam pierwszy post na innym kocim forum, inaczej nie jestem w stanie pomóc :(
Ilez to maleństwo przecierpiało :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 21, 2013 8:23 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

myamya pisze:Do kiedy trzeba zebrać pieniądze i ile (mniej więcej) będzie kosztowało leczenie?

No wlasnie ile wyniesie to leczenie i pobyt w klinice?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Czw lis 21, 2013 8:27 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

???

Obrazek

beata1973

Od: Czw gru 08, 2011 8:24

Post » Czw lis 21, 2013 9:44 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Biedny kociaczek :( . Mnie także zdarzało się to, że dzieciaki bawiły się kotami na moim osiedlu :evil: . Raz takiego 2 miesięcznego rudo-białego znalazły (opiekowałam się nim! Miał budkę, jedzenie wodę, bo ja pomagam kotom bezpańskim) to bachory się wtrąciły, dały kotu MLEKA KROWIEGO i SZYNKI!!!! :evil: :!: Kociak dostał biegunki to nie wzięły do weta tylko podobno do...piwnicy zaniosły! Koleżanka mówiła, że te dziecka mówiły, że on się sam wyleczy :| . Kota nie widziano nigdy potem. Zdechł. A jeszcze wyzwały mnie od głupich, bo "co koty piją jak nie mleko?", "jak kot jest głodny zje byle co, a nie będzie szukał nieszczęsnej karmy" :evil: . Ale to co zrobili z tą biedulką przechodzi ludzkie pojęcie! I jeszcze raz mówię-biedna kicia. Czego w tych szkołach uczą?! Gdzie byli rodzice?
Obrazek
"Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu" Michał Bułhakow "Mistrz i Małgorzata" rozdział 24

Lattusia

Od: Nie paź 20, 2013 9:17

Post » Czw lis 21, 2013 9:57 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Czy mam info. co z kotkiem??
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Czw lis 21, 2013 14:12 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Czw lis 21, 2013 14:54 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

napisze coś nie popularnego,
niektóre mamusie pewnie skażą mnie zaocznie na stos,
pewnie odsądzą od czci i wiary...,
a ja mam to w dupie, jestem już stara
gdybym złapała takie "dziecko"na gorącym uczynku, albo miała pewność, że to "to" zrobiło,
wtłukła bym mu tak żeby pamietał całe życie i bał się nawet spojrzeć na zwierzę jakiekolwiek, 'nawet na lwa, w zoo
niepotrzebnie przeczytałam ten wątek, ale od komentarza sie nie powstrzymuję,
mogę dostać bana, srana ,i coś tam jeszcze , chust wie co..
samo tłuczenie sprawiło by mi radość nie pojętą,
tak jak chętnie urwałabym łeb dorosłemu krzywdzącemu zwierzę,
to wszystko , :evil:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Czw lis 21, 2013 15:05 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

wiesiaczek1 pisze:[...]to wszystko , :evil:

masz rację wiesiaczku pierwszy, też dostałam wqrwa!
i to wszystko!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw lis 21, 2013 15:33 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Podpięłam banerek.
Biedna kocinka.

Nie napiszę co bym tym dzieciom zrobiła :evil:
Przelew zrobiony.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Czw lis 21, 2013 15:54 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

wiesiaczek1 pisze:napisze coś nie popularnego,
niektóre mamusie pewnie skażą mnie zaocznie na stos,
pewnie odsądzą od czci i wiary...,
a ja mam to w dupie, jestem już stara
gdybym złapała takie "dziecko"na gorącym uczynku, albo miała pewność, że to "to" zrobiło,
wtłukła bym mu tak żeby pamietał całe życie i bał się nawet spojrzeć na zwierzę jakiekolwiek, 'nawet na lwa, w zoo
niepotrzebnie przeczytałam ten wątek, ale od komentarza sie nie powstrzymuję,
mogę dostać bana, srana ,i coś tam jeszcze , chust wie co..
samo tłuczenie sprawiło by mi radość nie pojętą,
tak jak chętnie urwałabym łeb dorosłemu krzywdzącemu zwierzę,
to wszystko , :evil:

podpisuję się pod tym obiema rękoma :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Czw lis 21, 2013 15:55 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

To nie dzieci,to obrzydliwe bachory,jakby rodzice od małego uczyli szacunku do zwierząt,to nie byłoby takich historii,tez bym wytłukła po łbie ile wlezie,no nie mieści się w głowie po prostu,jak można skrzywdzić bezbronne zwierzę,aż wyć się chce....

yolaantaa

Od: Śro lis 14, 2012 14:10

Post » Czw lis 21, 2013 16:48 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Nie doczytałam całości, zrobie to później, ale mam pytanie ta nózka na zdjęciou w zółtym usztywnieniu to złamana z przemieszczeniem, do uratowania? A druga wygląda jakby była uschnieta, czy ją trzeba amputować?

agada

Od: Czw mar 10, 2011 12:04

Post » Czw lis 21, 2013 17:34 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

popłakałam się ;(

sama jestem w kryzysie, gotówką wspomóc teraz nie mogę, ale jest maleńki bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=158508

bemola

Od: Nie kwi 17, 2005 13:52

[poprzednia][następna]