Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 20, 2013 19:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

BARDZO szczere gratulacje dla ROZWIJAJACYCH SIE!

Dom juz mialam i z dzika radoscia sie go pozbylam! Chyba jedyna chwila w moim zyciu, kiedy obie z Mama myslalysmy o tym samym i rozumialysmy sie bez slow...
Niektorzy sie rozwijaja - ja sie zwijam. Aktualnie mam M-5, a jak tylko uwierze, ze nie grozi mi powrot syna (nie-marnotrawnego) , to natychmiast przeniose sie do M-3...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Śro lis 20, 2013 19:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

Ja się rozwinęłam. Z jednopokojowego do dwupokojowego. Warto było. Wreszcie można normalnie przyjmować gości przyjezdnych, a i goście przychodni mieszczą się bez problemu. No i koty mają gdzie pobiegać!
Ale ogródek chętnie bym posiadała. Nawet niewielki. Czasami lubię pogrzebać w ziemi, póki co to mogę sobie pogrzebać w skrzynkach balkonowych.

Kotkinsie, jakbyś nie miała pomysłu na któreś pomieszczenie, to polecam wystrój z połączeniem zieleni z żółtym. Mam tak urządzoną kuchnię, naprawdę fajny efekt.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lis 20, 2013 19:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

No to udanego przeprowadzania i mieszkania na nowym :) :ok:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Śro lis 20, 2013 22:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

No gratulacje, kotkinsie, niech wam służy :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lis 20, 2013 22:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

Ja-smina pisze:Congratulations :ok:

PS: Ja w kwestii parapetówy.....
Może być korespondencyjna 8)

NO! Wybrałyście ze mną - przyjeżdżacie!
Tylko ustalimy kiedy, pewnie w wakacje...!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro lis 20, 2013 22:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

Ja już dzisiaj byłam... Stolica Pyrlandii przereklamowana, leje, wieje br.... w dodatku wydostać się trudno bo jakiś gość był uprzejmy wskoczyć pod pociąg w Szamotułach i wstrzymać ruch w kierunku Szczecina np..... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro lis 20, 2013 23:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

Co Ty powiesz, byłam dziś w Szamotułach i nijakiego gościa pod pociągiem nie spotkałam...
Się jechało jak strzała ku Poznaniowi.
Zimno i brzydko było dziś niemożebnie, trzeba był wczoraj zjechać- cud, miód i malina.

Nowe Kotkinsowo rusza mniej więcej pod koniec lipca.

Zrobimy wreszcie jakowyś zlot czarownic sabatem zwany.
Choć Zosik się zaperza ,że już do mnie nie przyjdzie...a Amelka tak chętnie by komuś nasiczkowała w obuwie... :mrgreen:
(znaczy: zapraszamy!)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro lis 20, 2013 23:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

[quote="kotkins"]
NO! Wybrałyście ze mną - przyjeżdżacie!

Sz.P.Kotkins się nie boi - toż piszemy, że parapetówka ma być korespondencyjna albo li też zaoczna :wink:
Spokojnie, żadnych najazdów nie przewidujemy, Ja-sminy to stworzenia nad wyraz przywiązane do swojej nory i unikające migracji (w Poznaniu byłam gdzieś tak w 1997 negocjować szkolenie dla ówczesnego WBK, a potem w niejakim Sielinku to szkolenie prowadziłam). Zaoczna - czyli siadamy z kompem i z winkiem oraz wznosimy i podziwiamy :piwa:
Ostatnio edytowano Czw lis 21, 2013 23:42 przez Ja-smina, łącznie edytowano 1 raz

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Czw lis 21, 2013 6:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

Ja-smina pisze:Congratulations :ok:

PS: Ja w kwestii parapetówy.....
Może być korespondencyjna 8)

o to to!

Ser-niczek

Od: Sob kwi 27, 2013 14:35

Post » Czw lis 21, 2013 8:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

JA tam przyjadę......Oszywiście......Wprawdzie od 2 miesięcy Kotkins do mnie jechała 2 raz a ja do niej raz i ŻADNE do skutku nie doszło.........ale kto to wie, kto to wie. Dużo mam wolnego miedzy Świętami i Sylwestrem

A wczoraj Kotkinsowa Mama mnie badała przez telefon i orzekła, że żyć będę.........a taką miałam nadzieję na rentę.......ech.

i bardzo mnie ucieszyło, ze Kotkins będzie miał mniejszą emeryturę niż ja:-). Będzie mieć nowy i ładny dom, to chociaż niech emeryturę ma mniejszą c'nie?

Okazało sie jednakowóż, że powinnam wyjsć za mąż........kurcze nie podoba mi się ten wariant. Bo to wiecie.......ja tego mojego TZ to nawet lubię. Bo on dość fajny jest..........ale żeby zaraz za mąż......eeee
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lis 21, 2013 9:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

Ja-smina pisze:
PS: Jakby ktoś z okolic W-wy był jeszcze za mało zakocony - Straż dla Zwierząt daje na tymczas kilka kotów z interwencji w Jadwisinie.

Z tego Jadwisina pod Serockiem? Bo Jadwisinów to chyba ze 3 w okolicach Wawy......Nie żebym kogoś na tymczas brać miała, nie.........

Na razie to mamy kolejne podejście do oddania kota od Fairey.....pożyjom uwidim
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lis 21, 2013 9:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

Kotkins, gratulacje z powodu poszerzenia terytorium :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw lis 21, 2013 10:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

kotkins pisze:Co Ty powiesz, byłam dziś w Szamotułach i nijakiego gościa pod pociągiem nie spotkałam...

O 14.30 to ponoć było....Może byłaś wcześniej albo później....
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw lis 21, 2013 10:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

A ja mam bardzo ważne pytanie: co o przeprowadzce myślą Futrzaste Kotkinsy?
Może mały wywiad z Persidełkami i Melonem? :mrgreen:
(Dałoby się? Kotkinsie, pliiiiz!)
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lis 21, 2013 10:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- mamy nowe Kotkinsowo!!

Gratulujemy nowego Kotkinsowa i dołączamy się do prośby MB&Ofelia :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]