Moderator: Estraven
a ja się tak zastanawiam, czy ktokolwiek zagląda czasem na picasę?Mała1 pisze:zdjęcie jest w ogloszeniu
innego chyba nie ma
Mała1 pisze:
a teraz ważne
wolontariusze z nieszczepionymi kotami proszeni są o odpuszczenie sobie wolontariatu ( do odwołania), albo wolontariat tylko na wybiegu
mamy podejrzenie pp u jednego kota na kwarantannie
Yossariana pisze:Dziewczyny trudno, będę upierdliwa. Mogę skopiować zdjęcie z alegratki, ale kopiuje mi się z napisem alegratka. Więc jeśli ktoś ma to zdjęcie w jpg to poproszę o info na maila. No i może ktoś jeszcze zrobił jutro jakieś zdjecia Cirii - pliss jeśli to możliwe
jak się zwlekę z łóżka to sprawdzę, czy nie mam jakiś jeszcze innych poza tymi w galerii, ale o ile pamiętam najlepsze wrzucałam..TanundA pisze:Zmieniłam na około 6 miesięczna co do Ciri. Nie wszystko tam da się edytować. Dodałam post do Ja patrzę sercem i to od admina zależy czy to udostępni u siebie na głównym czy nie. CIRI zdjęć więcej ma ale już te najlepsze udostępnione
Lidka pisze:Mojemu synowi zginął kot, jest w wątku dla zagubionych.
Szukam ludzi mieszkających w okolicach ul Jarej w Warszawie To ZAWADY koło Wilanowa.
Może akurat ktoś tam kogoś zna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 125 gości