Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 20, 2013 16:14 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Idę se łeb obciąć - to na razie :mrgreen:

nie rób tego 8O :placz:

Ale mi teraz dobrze i lekko bo tyle futra mi odeszło.
Już jestem ścięta :mrgreen:

na goło? :lol:

u mnie są moje włoski, bo sie dopominały co mam na głowie :mrgreen:

Tył króciutko na jeżyka a góra dłuższa.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro lis 20, 2013 17:20 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Właśnie się zdziwiłam mocno. Szukam po całym miau jednego wątku, w którym zaczęła się straszna awantura (podczytywałam bo na tym wątku poprzednio proponowałam Czesia do adopcji). Byłam ciekawa, czy się awantura uciszyła czy rozwinęła, i nie mogę znaleźć wątku 8O 8O 8O . Czyżby całkowicie usunięty??? Nie wiedziałam że tak można 8O

Zuzieńka i Poleńka. Nasza Duża dzisiaj przylazła niuchając opcym kotem. Nie wiemy co i tym myśleć.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lis 20, 2013 17:44 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

MB&Ofelia pisze:Właśnie się zdziwiłam mocno. Szukam po całym miau jednego wątku, w którym zaczęła się straszna awantura (podczytywałam bo na tym wątku poprzednio proponowałam Czesia do adopcji). Byłam ciekawa, czy się awantura uciszyła czy rozwinęła, i nie mogę znaleźć wątku 8O 8O 8O . Czyżby całkowicie usunięty??? Nie wiedziałam że tak można 8O

Zuzieńka i Poleńka. Nasza Duża dzisiaj przylazła niuchając opcym kotem. Nie wiemy co i tym myśleć.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen

A nie pamiętasz tytułu albo autora wątku?
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lis 20, 2013 18:03 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Autora pamiętam - "zwiatrem". Wątek adopcyjny przeniesiony do tego działu, bo koty zostały zaadoptowane.
Nie wiedziałam że wątek może ot tak zniknąć. W zasadzie zainteresowałam się, jak się skończyło, z czystej ciekawości bo ja nie miałam pretensji że to nie mój kot został przygarnięty. No ale chciałam sprawdzić co napisano, a tu wątku niet. I to mnie dopiero mocno zaciekawiło.
Fakt, żem blondynka, więc wszystkich możliwości na miau nie znam, ale znikające bez śladu wątki to coś dziwnego...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lis 20, 2013 18:13 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

MB&Ofelia pisze:Autora pamiętam - "zwiatrem". Wątek adopcyjny przeniesiony do tego działu, bo koty zostały zaadoptowane.
Nie wiedziałam że wątek może ot tak zniknąć. W zasadzie zainteresowałam się, jak się skończyło, z czystej ciekawości bo ja nie miałam pretensji że to nie mój kot został przygarnięty. No ale chciałam sprawdzić co napisano, a tu wątku niet. I to mnie dopiero mocno zaciekawiło.
Fakt, żem blondynka, więc wszystkich możliwości na miau nie znam, ale znikające bez śladu wątki to coś dziwnego...

To ja też poszukam.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lis 20, 2013 18:25 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

To na razie - lecę na pocztę :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lis 20, 2013 18:45 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Cześć Ewunia :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lis 20, 2013 19:14 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Zapewne moderator zamiótł śmierdzącą sprawę pod dywan usuwając wątek. I teraz jest znowu "pięknie" i "cudownie". Rozmowa na tamtym wątku skończyła się bezsensowną wymianą zdań a osoba do której skierowane zostały wątpliwości nie ustosunkowała się do nich i przekierowała rozmowę na nie związane z przedmiotem sporu tematy.
Przykro mi z jednej strony że twojemu kotkowi się nie udało ale z drugiej strony myślę że dla niego to może to lepiej jak i dla kocic które ja ogłaszałam. Przykro że koty muszą uczestniczyć w takim żenującym cyrku gdzie sprowadza się je do roli ładnych maskotek w sumie.
Najładniejsza maskotka w tamtym wypadku zwyciężyła odnoszę takie wrażenie.

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Śro lis 20, 2013 19:27 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

I jak tam?
Ja już mam sweterek, bardzo śliczny :1luvu:
Dziękuję :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lis 20, 2013 20:12 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Idę se łeb obciąć - to na razie :mrgreen:

nie rób tego 8O :placz:

Ale mi teraz dobrze i lekko bo tyle futra mi odeszło.
Już jestem ścięta :mrgreen:

na goło? :lol:

u mnie są moje włoski, bo sie dopominały co mam na głowie :mrgreen:

Tył króciutko na jeżyka a góra dłuższa.

a ja od dłuższego czasu jestem obcinana krzywo :lol:
lewa krótsza, prawa dłuższa
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lis 20, 2013 21:07 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

barbarados pisze:Cześć Ewunia :1luvu:

Cześć Basiu! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lis 20, 2013 21:10 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

piano pisze:Zapewne moderator zamiótł śmierdzącą sprawę pod dywan usuwając wątek. I teraz jest znowu "pięknie" i "cudownie". Rozmowa na tamtym wątku skończyła się bezsensowną wymianą zdań a osoba do której skierowane zostały wątpliwości nie ustosunkowała się do nich i przekierowała rozmowę na nie związane z przedmiotem sporu tematy.
Przykro mi z jednej strony że twojemu kotkowi się nie udało ale z drugiej strony myślę że dla niego to może to lepiej jak i dla kocic które ja ogłaszałam. Przykro że koty muszą uczestniczyć w takim żenującym cyrku gdzie sprowadza się je do roli ładnych maskotek w sumie.
Najładniejsza maskotka w tamtym wypadku zwyciężyła odnoszę takie wrażenie.

Pod tym względem w świecie zwierząt jest lepiej. Nie ma czegoś jak ty ładny a ty brzydki - i tego powinniśmy jako ludzie się uczyć.
Takie cyrki tylko ludzie potrafią odstawiać. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lis 20, 2013 21:10 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

MaryLux pisze:Obrazek

:kotek: :kotek:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lis 20, 2013 21:12 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.13

Ewa, widziałam że Ty już byłaś, ale może inni?
viewtopic.php?f=1&t=158478
Jak można coś takiego zrobić ;(

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

[poprzednia][następna]