Zdecydowanie
polecem gabinet wterynaryjny
Alwet ul. ul. Gabrieli Zapolskiej 21 i dr
Sabinę GałganekPani doktor jest bardzo miła, mądra i kompententna, poza tym dużą chęć niesienia pomocy zwierzętom.

Plusem jest możliwosć zamowienia wizyty domowej a także dostępnosć pani dr pod telefonem.
Równiez
polecam panią dr
Alicję Kowalik ul. Balicka 12Bm, u której przeprowadziliśmy zabieg czyszczenia zebów u kotka. Pani doktor miła i odpowiada cierpliwie na wszystkie pytania. Zawsze też doradza
Chciałam również na forum miau.pl
przestrzec przed kliniką na
Centralnej. Opiekuję się kotką po amputacji ogona w owej klinice. Na papierkach (zwykle karteluszki papieru 20 cm X 20 cm z byle jak wypisana ręcznie informacją o podanych lekach i problemie zdrowotnym - problem z ogonem) widnieje podpis dr Bakowskiej, więc przypuszczam, że zabieg mógł zostać wykonany przez nią. Kotce grozi martwica okolicy odbytu i gnicie po tym zabiegu (kotka była badana przez dwóch innych weterynarzy po zabiegu) a w efekcie końcowym uśpienie, ponieważ ogon został amputowany za wysoko i doszło do przecięcia nerwa. Oglądając kotkę i sierść wokół ogona, odnosi się wrażenie, ze przed zabiegiem amputacji sierść została nawet nie wycięta nożyczkami (o wygoleniu nie ma mowy) a wyszarpana! Mi Ciśnie mi się na usta tylko jedno słowo: PARTACTWO, na które żaden weterynarz, tym bardziej związany z dr Bakowskim, który ma tak dobre opinie w internecie, w ogóle nie powinien sobie pozwolić Odnoszę wrażenie, ze niektórym weterynarzom przestało się już chcieć i jadą na pozytywnych opiniach w sieci, ale nie dajcie się zwieść, bo nigdy nie wiadomo, czy przy Waszej wizycie nie padnie akurat na Was.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ae9e14748574c0de.html