Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:a ja sobie właśnie kupiłam książkę w Merlinie i nie mogłam jej odebrać bo mi przysłali niewłaściwy kod odbioru
Ewa L. pisze:Ja ostatnio kupiłam Chmielewską po 30.90 a cena książki była 44 zł.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja ostatnio kupiłam Chmielewską po 30.90 a cena książki była 44 zł.
tę ostatnią?
ja płaciłam też trzydzieści coś, na pewno nie ponad 40
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja ostatnio kupiłam Chmielewską po 30.90 a cena książki była 44 zł.
tę ostatnią?
Tak "Zbrodnia w efekcie" kupowałam w Wildbildzie za 30.90 zł.a cena na książce jest 42 zł.
Kupowałam też autobiografię za 30.90 zł a cena na książce 44 zł.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja ostatnio kupiłam Chmielewską po 30.90 a cena książki była 44 zł.
tę ostatnią?
Tak "Zbrodnia w efekcie" kupowałam w Wildbildzie za 30.90 zł.a cena na książce jest 42 zł.
tę skrótową autobiografię? ja mam ją całą, wszystkie tomy
teraz kupiłam (prawie) książkę o której czytałam na miau, trochę mi schodziło z jej zakupem
, a jak się już zdecydowałam to taka niespodzianka
, a już sie nastawiałam na wieczorne czytanie
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja ostatnio kupiłam Chmielewską po 30.90 a cena książki była 44 zł.
tę ostatnią?
tę skrótową autobiografię? ja mam ją całą, wszystkie tomy
teraz kupiłam (prawie) książkę o której czytałam na miau, trochę mi schodziło z jej zakupem
, a jak się już zdecydowałam to taka niespodzianka
, a już sie nastawiałam na wieczorne czytanie
Tak tę.![]()
ładnie wydana w twardej oprawie.
5 tomów pełnej autobiografii też mam ale ta mi się podobała.
barbarados pisze:Cześć Mireczka![]()
I futrzaste
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muszę pouzupełniać kolekcję Chmielewskiej . Może na bazarku forumowym jeszcze coś trafię . Mam chęć coś poczytać tylko czasu ostatnio nie ma
MonikaMroz pisze:Hello Rude i Bure
MonikaMroz pisze:A jaki Ty masz Mirko kolor futra, . . . . . yyyyy włosów znaczy sie ??? bo nie wiem jak mam ciebie powitać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 165 gości