Patrząc na zdjęcia z 1 strony i na te z DT .. zupełnie inny kot się wydaje .. Piękny jest!!!. Cudowna sierść, cudowne oczka. Świetnie, że trafił do DT Teraz kolej na super DS!
Nie wiem czemu on na większości zdjęć wyglądał na grubszego niż w rzeczywistości, a podobno czarny wyszczupla.
Ale na tych fotkach widać, że wcale gruby nie był. Drugie zdjęcie niewyraźne, ale chciałam pokazać różnicę. Twisterowi na działce było zimno i jadł dużo, to się mu przytyło.
Pani mówi, że wcale dużo suchego teraz nie je. Nie każde mokre mu smakuje, Animonda mu smakuje, ale jak Pani kupiła mu inne mokre to tak jadł, bo jadł. I na prawdę ma lśniące, błyszczące futerko i duże kule pod ogonem.... I tak się dziwie, że jeszcze nie znaczy, może jest z tych co nie znaczą.
Piękny Twisterek jest bardzo podobny do mojego Lucka- okrągły pyszczek, krótki nosek, gruby ogon, trochę masywniejsza budowa niż większość naszych kotów, chociaż nie aż tak jak u brytyjczyków. Lucek zawsze wydawał mi się najpiękniejszy na świecie... Może dlatego nie widzę żeby Twister miał nadwagę.
Zaokrąglił się panicz, bo... pewnie stres to jedno, a próba grzania się jedzeniem to drugie. Może też lek przed pusta miską, takie najadanie się na zapas. Jeszcze w krzakach zjadał ile mu dałam. Na działce nie wiadomo było ile mu nasypać, żeby chociaż suche mu zostało jak przychodziłam. Już się nauczył, że żarło jest.
Trochę na forum mnie nie było, nowe wieści w sprawie Twistera. Nie było ani jednego telefonu w sprawie Twistera. Kastracja umówiona na poniedziałek na 10, prosimy o kciuki. Twister zjadł całą Animondę, ale niestety w związku z trudną sytuacją finansową Fundacji nie kupimy mu więcej. za poprzednią dziękujemy Alatce. Tylko żwirek jesteśmy w stanie pokryć, karmę suchą jeszcze ma. Jest grzeczny.