Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Hej Gwiazdy![]()
![]()
Hej Sylwunia!
Widziałaś nasz bazarek
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Hej Gwiazdy![]()
![]()
Hej Sylwunia!
Widziałaś nasz bazarek
Tak Ewuśale wszystko małe,buuuuu
Ewa L. pisze:Witam wszystkich!
Dzisiaj mam do spełnienia misję.![]()
Zadzwoniła koleżanka że pod jej blok przychodzi kotek. Wystawia mu z córką jedzenie a kotek w zamian daje się pogłaskać choć do innych ludzi podchodzi z dużą rezerwą.
Mam ocenić kotka i ewentualnie pomóc złapać żeby zawieźć go do jej mamy bo w razie potrzeby zgodziła się go wziąć do siebie.
Zobaczymy czy nie będzie przede mną uciekał. Według niej kotek nie wygląda na zaniedbanego więc albo jest kotem wychodzącym z któregoś z pobliskich bloków albo ktoś się go pozbył. Tak czy owak trzeba kici lub kiciusiowi pomóc bo robi się coraz zimniej.
dorcia44 pisze:Ewa L. pisze:Witam wszystkich!
Dzisiaj mam do spełnienia misję.![]()
Zadzwoniła koleżanka że pod jej blok przychodzi kotek. Wystawia mu z córką jedzenie a kotek w zamian daje się pogłaskać choć do innych ludzi podchodzi z dużą rezerwą.
Mam ocenić kotka i ewentualnie pomóc złapać żeby zawieźć go do jej mamy bo w razie potrzeby zgodziła się go wziąć do siebie.
Zobaczymy czy nie będzie przede mną uciekał. Według niej kotek nie wygląda na zaniedbanego więc albo jest kotem wychodzącym z któregoś z pobliskich bloków albo ktoś się go pozbył. Tak czy owak trzeba kici lub kiciusiowi pomóc bo robi się coraz zimniej.
czekam więc na info o kotku .
Ewa L. pisze:mir.ka pisze::D
wygłaskałam od Ciebie trzy sztuki
Reszta się nie dała![]()
Witaj Mireczko!
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze::D
wygłaskałam od Ciebie trzy sztuki
Reszta się nie dała![]()
Witaj Mireczko!
reszta o 4![]()
ale te 3 to miziaki i mruczaki:D
Ewa L. pisze:A ja się właśnie szykuję do wyjścia.
Najpierw lecę na pocztę wysłać Madzi sweterek, potem po mamę żeby jechać na cmentarz i zrobić w końcu porządek przed zimą, potem do Tesco odebrać parasolki z Kotylionka i zobaczyć czy pani ma otwarte stoisko i przywiozła mi kurtkę.O 19 obejrzeć kotka i wieczorkiem jestem już wolna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia i 31 gości