INNE - LICYTACJA1. NOWE Kocie kolczyki firmy House.

Cena wywoławcza: 10,00
2. NOWE Separatory do manicure, oczywiście z kocim motywem

W opakowaniu komplet na dwie stopki

Cena wywoławcza: 5,00
LICYTUJE: 
kosma_shiva

za 6,00
SPRZEDANEZakończenie licytacji: 05.12 godz. 14:00
3. UŻYWANY Breloczek.

Cena wywoławcza: 3,00
LICYTUJE: 
cypisek

za 3,00
SPRZEDANEZakończenie licytacji: 31.12 godz. 15:00
4. UŻYWANY Portfel firmy Diverse. Nie zniszczony, nie porwany. Folia "na zdjęcia" troszkę zafarbowana, nie da się tego usunąć. W środku czarny.

5. UŻYWANY Portfel firmy Diverse. Nie zniszczony, nie porwany. Podwójna przegródka na grubszego pieniążka, jedna z nich zamykana na zamek. Dwie mniejsze na mniej grubszego pieniążka

również zamykane na zamek. W środku jest oczywiście czarny, nie taki wyblakły jak na fotkach.

Cena wywoławcza: 8,00
6. UŻYWANA ale tylko raz. Golarka do ubrań na baterię R20.

LICYTUJE: 
katgral

za 12,00
SPRZEDANEalessandra

za wywoławczą
Zakończenie licytacji: 24.11 godz. 10:00
7. NOWY Zapach do auta - WANILIA.

LICYTUJE: 
jessi74

za wywoławczą
SPRZEDANEZakończenie licytacji: 02.12 godz. 11:00
8. NOWA Smycz z saszetką (na klucze?) zapinaną na zamek.

9. NOWY Szampon organiczny, 50 ml.

LICYTUJE: 
edii

za wywoławczą
SPRZEDANEZakończenie licytacji: 23.11 godz. 15:00
10. NOWA Waniliowa pomadka pielęgnacyjna bebe Young Care.

LICYTUJE: 
edii

za wywoławczą
11. NOWA Kostka myjąca Allerco.

Cena wywoławcza: 7,00
LICYTUJE: 
edii

za wywoławczą
12. NOWA Osłona balkonowa, wym. 600 x 75 cm. Niestety nie doczekała się montażu na balkonie. Opakowanie (folia) troszkę przykurzone, nigdy nie otwierane. Na Allegro osłona o takich wymiarach kosztuje 69,99.

Cena wywoławcza: 40,00
13. UŻYWANE Urządzenie wielofunkcyjne HP PSC 1510 All - in - One.
Niestety nie jest kompatybilne z Windowsem 7 dlatego już mi się nie przyda. Ze strony
http://www.arest.pl/produkt/3705/HP-PSC ... ka-skaner/ wynika, że będzie chodziło na systemach: MS-DOS, Windows 98, Windwos NT, Windows 2000, Windows XP (32 bit, 64 bit), Windows Server 2003, Mac OS 9, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3 .
Gdy je odłączałam od starego kompa wszystko działało, teraz niestety nie mogę tego sprawdzić. Urządzenie nie było nadmiernie używane - góra 400 wydrukowanych stron, kilka razy coś zeskanowałam i skopiowałam. Nie posiadam tuszy. Dodaję to co uda mi się do niej znaleźć. Na pewno mam kable, płyty i instrukcję. Brak oryginalnego kartonu. Urządzenie jest troszkę zakurzone, ale to nie problem - wystarczy wilgotna ściereczka. Oczywiście przed wysyłką wyczyszczę tak jak będę umiała.

Cena wywoławcza: 40,00
15. UŻYWANA Kurtka w kolorach brązu, beżu i "wyblakłej" żółci. Małe zahaczenie w pobliżu kołnierza widoczne na zdjęciu. Odpinany kaptur.
Mierzona na płasko: szer. pod pachami 52 cm, dł rękawa po wewnętrznej 52 cm, dł od karku w dół 61 cm, szer. na dole (powyżej ściągacza) 47 cm.

Cena wywoławcza: 10,00
16. UŻYWANA Kurtka czarno - szara krateczka. W środku delikatne "futerko". Nieodpinany kaptur ze ściągaczem. Futerko przy kapturze odpina się.
Mierzona na płasko: szer. pod pachami 51 cm, dł rękawa po wewnętrznej 47 cm, dł od karku w dół 62 cm, szer. na dole (powyżej ściągacza) 48 cm.

Cena wywoławcza: 13,00