KOTY JUŻ W CIEPŁYM DOMKU!ŻYCZENIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 03, 2013 12:48 Re: Życie jest okrutne.Nowe mieszkanie koty do schronu

I co słychać? Będą zdjęcia?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lis 04, 2013 9:39 Re: Życie jest okrutne.Nowe mieszkanie koty do schronu

Chyba nic nie będzie ,jestem wściekła :evil: było tyle dni ale nikt się nie odezwał.Pewnie zadzwoni kilka dni przed wyprowadzką żeby zabrać koty,wtedy powiem żeby sama je zabrała.Są rzeczy których niestety nie przeskoczę.
Ja nie mam czasu żeby stać pod jej bramą i czekać aż ją spotkam,telefonu nie dostałam ,nawet numeru mieszkania nie mam.
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29

Post » Pt lis 15, 2013 8:30 Re: Życie jest okrutne.Nowe mieszkanie koty do schronu

Jednak nie odpuściłam ,dzwoniłam do wszystkich sąsiadów i pytałam czy ktoś ma telefon do Iwony ,wreszczcie dostałam od Pani która ma psy ,opowiedzialam jej o co chodzi.
Rozmawiałam z nią ,sprawa wygląda dziwnie ale chyba mówi prawdę.Ona nie chce kotów oddać ,ale mąż i syn stawiają warunki wręcz ją szntażują.Chce oddać Zuzę ,czyli kotkę niesterylizowaną ,bo to ona wszystko drapie ,trudno żeby nie drapała.Stefana nie chce oddać ,ale jak będzie.Powiedziałam ze wysterylizuje jej kotkę ,tylko nie wiem gdzie można w miarę szybko i niedrogo.Ale kotka raczej ma już przesądzone ,że nie przejdzie do nowego mieszkania.Może uda się chociaż Stefanowi który jest u nich juz 7 lat.Kotce zostanie
chyba jakiś azyl jeżeli ją przyjmie :(
Obrazek

Henia

Post » Pon lis 18, 2013 8:29 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

Niestety Zuza ma czas tylko do soboty i jedzie do Mławy .Zapewniała że Stefana nie odda.Nie załatwiłam sterylizacji ,bo nie było chirurga .Ale teraz to i tak po ptakach ,bo ją gdzieś trzeba po sterylce przechować ,a na przechowanie w lecznicy już nie mam kasy.Niestety dostęp do netu mam tylko w pracy co dodatkowo wszystko utrudnia.Zdjęc nie mam ,dowiedziałam się że jest czarna ma zielone oczy i jest kotem nakolankowym .
Chyba w tym wszystkim to tylko mi zalezy żeby niesterylizowana kotka nie trafiła na wieś .
Obrazek

Henia

Post » Pon lis 18, 2013 9:41 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

Henia pisze:Niestety Zuza ma czas tylko do soboty i jedzie do Mławy .Zapewniała że Stefana nie odda.Nie załatwiłam sterylizacji ,bo nie było chirurga .Ale teraz to i tak po ptakach ,bo ją gdzieś trzeba po sterylce przechować ,a na przechowanie w lecznicy już nie mam kasy.Niestety dostęp do netu mam tylko w pracy co dodatkowo wszystko utrudnia.Zdjęc nie mam ,dowiedziałam się że jest czarna ma zielone oczy i jest kotem nakolankowym .
Chyba w tym wszystkim to tylko mi zalezy żeby niesterylizowana kotka nie trafiła na wieś .

A Koteria? zadzwonić i powiedzieć co i jak.Zawsze pomagali. Już chyba tną.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon lis 18, 2013 9:58 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

ja jakoś nigdy nie miałam szczęscia w koterii załatwić wcześniej ,chyba miała byc przerwa do 21.11.2013
na razie nie mogę się dodzwonić.Miałam sterylizować ja koło siebie za pieniądze i miała jeszcze wrócić do domu,ale chirurg nawalił.Nie chciałam żeby pojechała na wieś rodzić kociaki :(
Obrazek

Henia

Post » Pon lis 18, 2013 10:12 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

Przerwa miała być chyba do 7ego. Wiesz - jest więcej osób, którym zależy (choć pewnie nie tak jak Tobie), ale jak zwykle - ci, którzy chcieliby pomóc nie mają miejsca :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lis 18, 2013 10:44 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

Heniu napisałam Ci pw.
Moja znajoma wolontariuszka z Koterii być może mogłaby załatwić miejsce w Koterii, ale potrzebny jest kontakt z Tobą.
Gdybyś mi mogła podać telefon do siebie.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon lis 18, 2013 11:54 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

Alienor pisze:Przerwa miała być chyba do 7ego. Wiesz - jest więcej osób, którym zależy (choć pewnie nie tak jak Tobie), ale jak zwykle - ci, którzy chcieliby pomóc nie mają miejsca :( .

Marzeno, przeciągnęła się. Ale chyba już ruszają w tym tygodniu.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 18, 2013 15:47 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

No to jak dobrze pójdzie to kotka będzie wysterylizowana ,ale w sobotę wroci do nich :(
Obrazek

Henia

Post » Śro lis 20, 2013 8:25 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

:(
Obrazek

Henia

Post » Śro lis 20, 2013 8:46 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

Henia pisze:No to jak dobrze pójdzie to kotka będzie wysterylizowana ,ale w sobotę wroci do nich :(

Pisz ogłoszenia. Na już.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 20, 2013 8:59 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

ale ile ona ma czasu?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro lis 20, 2013 9:28 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

Oni wyprowadzają się do końca tygodnia,ale jak dzisiaj będziemy to się dowiem dokładnie .Bo co innego mówi ona a co innego on.On nie chce widziec kotów ,natomiast ona chce oddać tylko Zuzę ,ale o wywaleniu nie myśłi tylko oddać komuś.Dziwne są te relacje w rodzinach 8O
Obrazek

Henia

Post » Czw lis 21, 2013 8:30 Re: Nowe mieszkanie koty do schronu.ZUZA MA CZAS DO SOBOTY!

Koteczka jest u mnie od wczoraj.
Dzisiaj ją zawiozę do Koterii na zabieg.
Koteczka bardzo piękna i słodki charakter.
Jest trochę zestresowana, ale całą saszetkę wczoraj na kolacje wciągnęła.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

[poprzednia][następna]